Ik heb drie jaar lang onlinewinkels gerund buiten deze site, één voor mijn prints en schilderijen en één voor mijn sieraden, maar het werd te veel en te druk.

Ik zat hierdoor heel veel achter de computer, terwijl ik veel meer van mijn passie wil genieten.... dus ben ik met deze twee onlinewinkels gestopt. 

Het voelde ook als een tijd die voorbij is, het was klaar....dus mocht het ook losgelaten worden.

Maar waar nu bestellen en kopen van mijn werk ?

Dat ben ik nu aan het voelen, bedenken en doen.  

Ik wil meer gaan voor de "Go with the flow "(dit hoort ook meer bij deze nieuwe tijd)....laat het maar gebeuren ...ik wil geen strakke regels meer in het verkopen van mijn werk. 

Iemand die iets wil bestellen, vragen of bezichtigen, kan mij een bericht sturen en daarmee ga ik dan aan de slag. 

We hebben dan ook meer contact en kan ik ook meer rekening houden met wensen van een ander. 

Er zal ook nog onlineverkoop op deze site gaan komen hoor,  maar dat ga ik allemaal nog uitvogelen hoe en wat.

ik wil deze site ook gaan gebruiken om mensen te inspireren met wat ik in wezen ben, een lichtwerker die mensen mag vertellen en laten voelen, weten over de lichtwereld en wat er hier op aarde in en om de mens en het universum gebeurd.

Dit is voor mij een helder weten, voelen, zien en horen, en hierover ga ik dus vaker in mijn blogs schrijven, ook van andere lichtwerkers ga ik meer posten wat ik belangrijk vind. Dit doe ik ook al een aantal jaren op mijn facebook pagina: "Fransien de Vries" 

Er komen ook meer fotos en betere info..... maar dit heeft allemaal tijd nodig, dus graag even geduld met deze renovatie op de site.

Als je vragen hebt, of wilt bestellen kan natuurlijk nu ook, stuur mij even een bericht voor meer info en contact.

Reageer op dit bericht