Zo dit is lang geleden......

Er is zo ook even zoveel gebeurd in mijn leven en 

 daardoor had ik het te druk met andere dingen.

Maar we gaan weer volop.

Volgend jaar Februari, 2023 kom ik met mijn levensverhaal in het blad/magazine "Oervrouw" te staan.

Ik ben echt oprecht dankbaar dat ik in dit blad mag staan.­čĺľ­čÖĆ

Ik wil het ook echt onder de aandacht brengen, niet omdat ik er in kom te staan, maar juist omdat we deze bladen zo nodig hebben.... de herkenning en erkenning die je in dit blad voelt.

Ik heb al in meerdere bladen, boeken en kranten gestaan, ook met mijn sieraden, maar heb me nooit zo één gevoeld als met dit magazine.

Hier heb ik altijd naar uit heb gekeken zo heerlijk oer, eerlijk, oprecht en natuurlijk, het blad doet echt z'n eer aan.

In de bladen en zelfs ook bij de boeken waar ik in heb gestaan, waren eigenlijk allemaal eenheidsworst. allemaal van het zelfde een klein stukje en zij beslisten hoe het geschreven werd.

Hier is het papier oer, de uitstraling is oer, maar vooral de aandacht die de vrouw hierin krijgt, vooral de eerlijke verhalen en juist ook de diepe verhalen, maar ook andere artikelen er tussendoor, zo mooi ontworpen.

Het zijn dikke magazines , je leest ze als een boek.

Ik haak heel snel af als het me niet interesseert, hier lees je met plezier, maar juist ook met bewondering naar alle vrouwen omdat het zo oer en eerlijk is.

Je kunt ook zien dat iedereen zijn eigen schrijfstijl heeft een eigen persoonlijkheid , en dat vond ik ook zo bewonderingswaardig , dat heb ik nog nooit in een blad gezien. je voelt als het ware de energieën van iedereen. http://www.oervrouwmagazine.nl

Ik moest ook nog een paar foto's van mezelf maken voor het blad.  hier even een paar bij mij favoriete plek en boom, waar ik me leeg en mijn energie vandaan haal.