*Achter de schermen ben ik momenteel bezig met een verandering en dus vernieuwing met mijn werk, schilderijen, verkoop en website. Daaromis mijn Etsyshop momenteel ook ofline. Voor nu kan iedereen hier wel genieten van mijn werk en al het andere zal vanzelf zichbaar worden.*

Welkom in mijn Wonderland!

Mijn passie is creëren, dat geeft me energie en een grote vrijheid in mijn leven.

Ik ben hooggevoelig, wetend en horend..... energie/lichtwerker, die mensen via deze weg mag laten zien en voelen dat er een grote verbinding is tussen  Hemel/Lichtwereld en Aarde/mens. Mede door mijn kunstwerken en poppen kan ik dit naar buiten brengen.

Op mijn facebookpagina "Fransien de Vries" heb ik mijn spirituele site als lichtwerker. Daar geef ik veel uitleg en channelingen door en juist daar mag ook veel  gebeuren met energie omdat ik er bijna dagelijks op te vinden ben en veel bereik heb, wat allemaal zo ontstaan is. Dit wordt allemaal gestuurd/bestuurd door mijn team uit de lichtwereld. Zo ontstaat alles bij mij.

Al mijn schilderijen zijn allemaal intuïtief ontstaan en hebben bijna allemaal een boodschap. Vaak teken ik waar ik zelf mee bezig ben, of wat er nog gaat komen en dat krijg ik vaak fluisterend of beeldend binnen.

Ik mag hierdoor een ander inspireren, laten herinneren wie we zijn en blijheid en liefde meegeven.

Door op mijn site te zijn wordt er automatisch universele liefde overgebracht .... laat alles maar gebeuren........geniet en ontspan ....  het weet de weg.....je bent veilig. 

Vele mensen hebben al de positieve energie mogen ervaren van mijn werk, waar ik innig dankbaar voor ben!

­čĺľ

 

Ik ben louter een reiziger.... een voorbijganger die leert en deelt..... helpt en heelt...... ooit ergens vertrokken om ooit daar weer thuis te komen.......