Nana

Nana

30 x 14 cm, © 2023, verkocht
Ruimtelijk | Beelden | Mixed Media

Dit is Natuurwezentje NANA, die naam kreeg ik door, wat BRON betekend.😉😊Dit is een spirituele pop, met het maken van haar is ook haar energie te voelen

Het lijfje heb ik geschilderd en is gemaakt van stof en stevig gemaakt met textielverharder. de beentjes en armpjes zijn van polymeerklei'.

Als je van NANA gaat houden, Nana draagt universele liefde met zich mee,(wat voelbaar is) en zal je begeleiden op je levenspad.

In de ene hand heeft ze een waterdruppel van glas met parelmoerkleuren.

betekenis: De rol van het water is balans brengen om zo vruchtbaarheid en productiviteit op aarde te stimuleren. En de druppel in de oceaan.... jij bent die druppel je hoort bij het grote geheel .In de ander hand heeft ze een kruikje van glas met een paardenbloem zaad/pluis.Betekenis: alles komt uit één universum en alles hangt samen met elkaar. En toch heeft ieder zijn eigen belangrijke, onmisbare functie in het geheel. De bloem symboliseert de stralende zon. De pluizenbol symboliseert de volle maan.Daarbij zie je de zon op de voorkant die straalt symbool van de bron van liefde, vandaar de spiraal erin.