Fenix/Paradijsvogel

Fenix/Paradijsvogel

50 x 40 cm, © 2023, prijs op aanvraag
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Aquarel

Fenix/Paradijsvogel 40x50CM

"Feniks/Paradijsvogel"

Ik kreeg dit te zien , de Feniks, paradijsvogel in één.

DE FENIKS (vuurvogel) uitleg:

"De Feniks rijst op uit zijn as"

De feniks is een symbool van troost, hoop en persoonlijke groei. Deze vogel die in vlammen opgaat, opnieuw geboren wordt en opstijgt van uit zijn as en verder leeft, een symbool van kracht, van hoop, en transformatie. De feniks staat voor veerkracht, zoals steden die in vlammen opgaan en waar mensen weer nieuwe huizen bouwen – die tegelijkertijd hetzelfde zijn, maar ook ánders. Béter. Want dat is wat er gebeurt als alles in vlammen opgaat: je hebt dan de kans om opnieuw te beginnen. Een schone lei. Helemaal nieuw. De feniks kan zware lasten dragen en de tranen van de feniks kunnen wonden helen.

PARADIJSVOGEL uitleg:

Geboren worden in het Paradijs, zelf het Paradijs voelen: Geluk, Liefde, Goddelijkheid, vrede, licht. De paradijsvogel "ZIJN"

Dit is al aan het gebeuren, deze twee vogels zijn we zelf met Moeder Aarde, zo werd het uitgelegd.

We zijn al verrezen uit de as. WEET DAT!!

We zitten al midden in onze geboorte/kanaal naar een nieuw leven (De Feniks)

Maar een geboorte kan pijnlijk, zwaar, koud, eenzaam en leeg voelen en zijn. We verlaten de warme vertrouwde baarmoeder die ons niet langer meer dient. Daar zitten we nu in, en dan dalen we als een Paradijsvogel neer op aarde, Moeder Aarde en haar Paradijs die zelf nu ook deze verandering meemaakt. Ze kan het niet alleen daarom zijn wij hier nu ook om samen met haar het Paradijs te vervullen maken/ worden.

Samen met de lichtwereld, Moeder Aarde, en je hogere zelf brengen we alles in het licht, en zijn we de Feniks/Paradijsvogel in één!