Eindelijk mag ik uitdragen wat de mandala's voor mij en iedereen mogen betekenen. Al mijn mandala's zijn intuïtief getekend en geschilderd. Van een gedeelte van mijn mandala's zijn prints en of kaarten te bestellen, stuur maar maar even een berichtje.

uit 2006 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tree of life 5

2019

Tree of live eerst geschilderd met aquarel en daarna in gekleurd met kleurpotlood De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft.De spiralen in mijn werk stralen de onvoorwaardelijke liefde uit ,wat ook te voelen is. Er zijn prints te bestellen met of zonder passe-partout of helemaal ingelijst  

Zon maan vuur water lucht en aarde

2019

De zon en maan samen gezien is het symbool van dualiteit van God en de Godin, en dus belans te vinden in het vrouwelijke en mannelijke in een mens.Al mijn werk of zijn het prints, dragen  een positieve liefdesenergie. Deze mandala is op doek geschilderd, met acrylverf , alcohol inkt en markers. Het orginele is koop maar ook prints  , stuur me maar een bericht.  

Ode aan de Natuur

2018

Ik geef een eerbetoon en nu aan de natuur. Dat is ons leven. Daar mogen wij in leven en genieten voelen en antwoorden krijgen....wij zijn de natuur. Ode!! en ik ben dankbaar.  Er zijn alleen prints en kunstkaarten te koop van dit werk.

Zon & Maan

2017

Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.
Het is eerst met aquarel verf en daar overheen met kleurpotloden. Daarna met een finliners afgewerkt. Je kunt prints kopen van dit schilderij. Doe je de bestelling liever niet online, je kunt het ook via een berichtje aan mij.

Yin Yang 3

2017

Yin Yang staat voor......alles mag er zijn , het één kan niet zonder het andere,  donker hoort erbij anders kunnen we het licht niet zien. Ga maar als de vissen door alles heen , Go with the flow!!
Vissen staat ook symbool voor de vruchtbaarheid, liefde, en het onderbewuste.
Het zal je helpen op je pad!

  Van deze mandala zijn prints te koop         

de Zon

2016

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!! Er zijn alleen print te koop van dit schilderij. Het is mogelijk dat de kleuren in het echt iets anders zijn dan op uw computer, daar ontkom je niet aan.      

De Godin in mij

2014

De Godin in mij zegeviert in heel haar zijn. Waarlijk is het wezen Ik voel wie ze is...mij zo vol liefde. Laat me nooit vergeten wie ik ben maar nog meer wat ik juist niet ben. Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou. Van deze mandala zijn alleen prints in verschillende maten te bestellen.      

Ode aan de Hommel

2016

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!  Houd jij net zo van de Hommel? Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten.   

Laat maar los!

2018

De natuur laat veel oud los, en dan kan er nieuw weer voor in de plaats komen. Kijk naar de natuur.....leer van de natuur......wij mogen oude balast ook loslaten, dan komt er met alle zekerheid vernieuwing...... wat precies past! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen. Stuur maar even een bericht.

levensdans

2015

14 Dance of live
Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!

  Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten , stuur maar even een bericht.        

Pareltjes

2016

Er zijn allemaal pareltjes in de natuur.....Jij bent er 1 van!!! ​Van deze mandala zijn  prints te koop in verschillende maten

Voorbij grenzen

2016

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen. Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten.   

Liefde kent geen grenzen

2016

De titel van deze mandala spreekt voor zich . De liefde is verspreid over de hele wereld en nog verder,dat kun je zien aan het paardebloemzaad boven in. Weet dat de onvoorwaardelijke liefde overal is ....ook voor en in jou! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten. 

Go with the flow 1

2016

Deze mandala straalt helemaal de vrijheid uit. Als een vis in het water.....laat je  meedrijven zonder te vechten of te leven met leefregels die je aan hebt geleerd..... want je bent niet alleen en alles heeft een bedoeling. Het geeft daarom ook loslaten aan. Van deze mandala zijn  prints te koop in verschillende maten.

Verandering

2017


De betekenis van deze mandala zal voor velen een herkenning zijn. Wat er op dit moment gaande is in ieder van ons leven... is verandering.
De èèn zal het meer voelen als de ander....
Het voelt soms heftig, snel, intens, chaotisch, vreemd, ongeduldig.
Het kan voelen of heb je niets meer onder controle... en dat is ook zo.... dat is ook de bedoeling..... Het is er.... en je kunt er niets aan doen.
Ga daarom als de veertjes/blaadjes.... laat de controle los...laat wat niet meer van jou is los, houd het niet vast en geef je over. Blijf in dit moment en kijk niet te veel vooruit. Fladder mee op de golven want dan zal je rust en begeleiding gaan voelen en langzaam zien wat voor jou de bedoeling is. Want velen van ons voelen ook een twinkeling en frisse wind die waait.
Een nieuw spannend positief gevoel, een liefde, zo intens.... een soort Fladderen.
Wees niet bang!! we zijn aan het veranderen en alles komt ten goede!!!!! van deze mandala zijn  prints in verschillende maten te koop.  

Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

2013

15 Yin Yang
Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

  Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten    Ook zijn er hangers te koop van deze mandala,deze hangers zijn energetisch opgeladen en zullen je helpen op je pad. maar kan ook weer hier via een een berichtje aan mij.      

Evenwicht

2015

Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. Deze mandala zal je helpen daar meer balans in te krijgen, meer evenwicht.!! Van deze mandala zijn prints te koop.  Je kunt ook hangers van deze mandala bestellen met of zonder ketting. Allemaal zijn ze energetich opgeladen en zal je dus helpen op je pad.   

de omwenteling

2015

Deze mandala heb ik gemaakt nu we midden in de omwenteling zitten. Van oud naar nieuw van donker naar licht van hoofd naar hart. Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten.  

mandala 3

2015

  Ben jij de vlinder die opstijgt en die door het leven fladdert, of ben jij de boom die krachtig en sterk is, of......ben je allebij Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten.          

Rust in de chaos

2017

Deze mandala straalt Stilte, vrede, en rust uit, middenin de chaos. Van deze mandala zijn alleen prints te koop in verschillende maten 

Levensboom 1

2012

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft 01          

Cyclus

2014

De Cyclus van het leven is oneindig, we worden geboren... groeien tot een vlinder en fladderen we het volgende leven weer in.!!!  Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten De kleuren kunnen iets anders zijn dan op u computer, daar ontkom je niet aan.      

Nieuwe aarde

2013

  De verandering van alles... de verandering van de aarde en alles wat er op en in leeft....
van de duister naar het licht.
Als deze mandala je aanspreekt dan zullen je problemen nooit te hoog zijn om te veranderen....je bent st
Het origineel is te koop , ingelijst  in een wissellijst van metaal en glas er voor en een passe-partout van handgeperst karton. Ook zijn er prints te koop     

tweelingzielen 1

2014

Tweelingzielen: Heb jij je tweelingziel gevonden? Van deze mandala zijn prints te bestellen  Ook zijn er Hangers te bestellen   met of zonder ketting, Al deze hangers zijn energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad. Kan besteld worden  via een bericht aan mij.    

Eén-saam

2014

  In het woord" eenzaam " zit  "één-samen". Als je eenzaam bent ga dan niet buiten jezelf maar zoek je eigen ziel door stil te zijn en luisteren naar je hart, dan wordt je een-saam,(ben je samen één) en ben je niet meer eenzaam. .Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen   

Het kind in mijzelf

2014

Blijf altijd je kind in jezelf aanraken, dat maakt het leven zoveel vrijer en blijer, en dus gelukkiger. Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten    

Levensboom 3

2014

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten  

Zie haar stralen

2014

Wees het stralende middelpunt van je eigen leven.
Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je hart hoe het je zal begeleiden op je pad.
Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten      

Seed of live

2014

9 Seed of life
De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het bewustzijn kan te stromen in harmonie en goddelijkheid in het dagelijks leven. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit. Daarom mag je je plaats innemen in dit geheel, je bent onmisbaar!!
Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten berichtje. Ook zijn er hangers te koop met of zonder ketting van deze mandala te koop , die je kunt bestellen via  een berichtje aan mij. Ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je dus helpen op je pad.      
 

transformeren

2013

Transformatie heb ik getekend toen ik zelf in een transformatie zat in mijn leven.
Zie je eigen transformatie( al is het vaak moeilijk) als deze mandala en als een prachtig en liefdevol proces.
Als  deze mandala je aanspreekt voel je je eigen transformatie, laat alles gebeuren en krijg via deze mandala de energie die je nodig hebt.
Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten    

Go with the flow 2

2013

Go with the flow : Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet, laat het helen en laat dan los, leef zonder regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten Ook zijn er hangers van deze mandala te koop met of zonder ketting. Deze hangers zijn energetisch opgeladen en zullen je helpen op je pad. kan ook weer via een berichtje aan mijmij.    

De natuur

2012

De natuur heeft geen haast, en toch wordt alles volbracht.
Bij deze mandala kun je voelen als hij voor jou bestemd is.
Als deze mandala je aanspreekt.... dan zal je antwoorden in de natuur vinden.
Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten   Ook kun je Hangers van deze mandala kopen met of zonder ketting op ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad.. maar ook bij deze hangers, je kunt ze ook bestellen via een berichtje aan mij.    

Vrouwelijk

2012

Vrouwelijk Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je vrouwelijke kant , en je zult dichter bij je zelf komen. Van deze mandala zijn prints te bestellen        

Speciaal en uniek

2012

12 Speciaal en Uniek
Jij bent Speciaal en Uniek....je past precies in het geheel zoals je bent, alles is met elkaar verbonden...zou jij er niet zijn, dan zou het Geheel niet heel meer zijn!!
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten,

Heelal

2009

In het Heelal zit alles verborgen... alles valt op z'n plaats....en alles is in beweging.
Weet dat je er een deel van bent, het kan niet zonder jou.
Als  deze mandala aanspreekt, kies dan met je hart.
Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten.      

geboorte mandala

2006

Geboorte is een mandala voor ieder kind maar ook voor de volwassene. Bijvoorbeeld van de geboorte van een nieuwe start, een grote verandering in je leven. Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan de energie die je verder zal begeleiden op je pad, dat leven heet. Van deze mandala zijn prints te bestellen.     

Godin

2014

2 De Godin in mij
de Godin 
in mij zegeviert
in heel haar zijn.
Waarlijk is het wezen!
zo vol liefde.
Laat me nooit vergeten
wie ik ben.
Maar nog meer...wie ik
niet ben!
Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.
  Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten.