Galerie

Van het meeste werk zijn alleen prints en kunstkaarten te koop en bij sommige ook het origineel. afdruk 20x20 cm €20,00 en 30x30cm €33,00 incl verzendkosten via hier bij mij even een berichtje sturen of Online bestellen : www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Al mijn werk kan opgestuurd worden per post.

uit 2013 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tree of life 5

Tree of life 5

2019

  De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft.De spiralen in mijn werk stralen de onvoorwaardelijke liefde uit ,wat ook te voelen is.   Er zijn prints te koop op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, of mij even een berichtje sturen       

Ode aan de Natuur

Ode aan de Natuur

2018

Ik geef een eerbetoon en nu aan de natuur. Dat is ons leven. Daar mogen wij in leven en genieten voelen en antwoorden krijgen....wij zijn de natuur. Ode!! en ik ben dankbaar.  Er zijn prints te koop op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of mij even een berichtje sturen               

Zon & Maan

Zon & Maan

2017

ORIGINEEL VERKOCHT Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.
 
  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, of mij even een berichtje sturen.    

 de Zon

de Zon

2016

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!!   Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of mij even een berichtje sturen.        

De Godin in mij

De Godin in mij

2014

De Godin in mij zegeviert in heel haar zijn. Waarlijk is het wezen Ik voel wie ze is...mij zo vol liefde. Laat me nooit vergeten wie ik ben maar nog meer wat ik juist niet ben.   Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of mij even een berichtje sturen.    

Ode aan de Hommel

Ode aan de Hommel

2016

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!  Houd jij net zo van de Hommel?  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

Laat maar los!

Laat maar los!

2018

De natuur laat veel oud los, en dan kan er nieuw weer voor in de plaats komen. Kijk naar de natuur.....leer van de natuur......wij mogen oude balast ook loslaten, dan komt er met alle zekerheid vernieuwing...... wat precies past!    Je kunt art prints bestellen in twee maten,http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Doe je dat liever niet online, stuur me maar even een berichtje                    

 Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

2013

HET ORIGINEEL IS VERKOCHT 15 Yin Yang
Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. net als goed en kwaad.
 Er zijn Art prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of je kan mij ook even een berichtje sturen.        

Go with the flow 2

Go with the flow 2

2013

Go with the flow : Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet, laat het helen en laat dan los, leef zonder regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!  Er zijn Art prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of je kan mij ook even een berichtje sturen.