Van het meeste werk zijn alleen prints en kunstkaarten te koop en bij sommige ook het origineel. afdruk 20x20 cm €15,00 en 30x30cm €25,00 Kunstkaart+envelop 15x15cm ..... en kaarten met tekst zijn 12x18cm. De kaarten zijn alleen te bestellen in sets van 3 stuks..... €10,00 excl. verzendkosten. Dit mogen overigens 3 verschillenden afbeeldingen zijn, er staan cijfers boven elke kaart, die kun je doorgeven aan mij. Online bestellen : www.etsy.com/nl/shop/FransienArt

uit 2006 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tree of life 5

2019

  De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft.De spiralen in mijn werk stralen de onvoorwaardelijke liefde uit ,wat ook te voelen is. Er zijn prints te koop op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, of mij even een berichtje sturen    Dit is een ingelijste print in een lijst van hout en passe-partout, en glasvenster. 30x30CM €45,00 excl. verzendkosten.  

Ode aan de Natuur

2018

Ik geef een eerbetoon en nu aan de natuur. Dat is ons leven. Daar mogen wij in leven en genieten voelen en antwoorden krijgen....wij zijn de natuur. Ode!! en ik ben dankbaar.  Er zijn prints te koop op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of mij even een berichtje sturen          Dit is een print ingelijst , lijst oud brons en passe-partout van handgeperst karton en glasvenster 40x 40CM € 55,00+ verzendkosten .    

Zon & Maan

2017

ORIGINEEL VERKOCHT Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, of mij even een berichtje sturen.  

Yin Yang 3

2017

Yin Yang staat voor......alles mag er zijn , het één kan niet zonder het andere,  donker hoort erbij anders kunnen we het licht niet zien. Ga maar als de vissen door alles heen , Go with the flow!!
Vissen staat ook symbool voor de vruchtbaarheid, liefde, en het onderbewuste.
Het zal je helpen op je pad!
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of mij even een berichtje sturen.          

de Zon

2016

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of mij even een berichtje sturen.        

De Godin in mij

2014

De Godin in mij zegeviert in heel haar zijn. Waarlijk is het wezen Ik voel wie ze is...mij zo vol liefde. Laat me nooit vergeten wie ik ben maar nog meer wat ik juist niet ben. Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of mij even een berichtje sturen.    

Ode aan de Hommel

2016

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!  Houd jij net zo van de Hommel?  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

Laat maar los!

2018

De natuur laat veel oud los, en dan kan er nieuw weer voor in de plaats komen. Kijk naar de natuur.....leer van de natuur......wij mogen oude balast ook loslaten, dan komt er met alle zekerheid vernieuwing...... wat precies past!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.                

levensdans

2015

14 Dance of live
Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!
Het origineel is ook te koop  Er zijn prints te bestellen in mijn online shop http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop €150,00, (draagt energetische energie met zich mee) in mijn online shop of hier , stuur mij maar een bericht voor meer info.          

Pareltjes

2016

Er zijn allemaal pareltjes in de natuur.....Jij bent er 1 van!!!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop wel of niet ingelijst  

Voorbij grenzen

2016

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen.  Er zijn prints te bestellen in mijn online shop http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop, €250,00,(het draagt energetische liefdes energie met zich mee) ook mijn online shop of een bericht voor meer info.       

Liefde kent geen grenzen

2016

De titel van deze mandala spreekt voor zich . De liefde is verspreid over de hele wereld en nog verder,dat kun je zien aan het paardebloemzaad boven in. Weet dat de onvoorwaardelijke liefde overal is ....ook voor en in jou!    Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop met of zonder inlijsting

Go with the flow 1

2016

Deze mandala straalt helemaal de vrijheid uit. Als een vis in het water.....laat je  meedrijven zonder te vechten of te leven met leefregels die je aan hebt geleerd..... want je bent niet alleen en alles heeft een bedoeling. Het geeft daarom ook loslaten aan.  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook is het origineel te koop ingelijst in een zware kwaliteit vintage lijst, in een petrol kleur geschilderd 58x58CM, €450,00, ( het draagt energetiche liefdes energie met zich mee) voor meer info of koop klik op deze link van mijn etsyshop, of stuur mij een bericht. https://www.etsy.com/nl/listing/865371318/origineel-mandala-schilderij-go-with-the?ref=shop_home_active_1  

Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

2013

15 Yin Yang
Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. net als goed en kwaad.
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.        

Evenwicht

2015

Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. Deze mandala zal je helpen daar meer balans in te krijgen, meer evenwicht.!!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop, wel of niet ingelijst  

Levensboom 1

2012

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
    Dit is een ingelijste print in een lijst van metaal met passe/partout en glasvenster 40x40CM €55,00 +verzendkosten            

Cyclus

2014

De Cyclus van het leven is oneindig, we worden geboren... groeien tot een vlinder en fladderen we het volgende leven weer in.!!!   Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. aa  

Nieuwe aarde

2013

De verandering van alles... de verandering van de Moeder Aarde en en alles wat op en in haar leefd. We krijgen er een prachtige aarde voor terug.  Er zijn prints te bestellen in mijn online shop,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook is het origineel te koop ingelijst €120,00. Het draagt energetische liefdesenergie met zich mee. je kunt kiezen of je deze lijst wilt zoals op de foto, of een andere lijst van hout of aluminium.          

tweelingzielen 1

2014

Tweelingzielen: Heb jij je tweelingziel gevonden?  Er zijn prints te bestellen in mijn online shop http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop 30x30CM ingelijst, €140,00 ( het draagt energetische liefdesenergie met zich mee) ook in mijn online shop, of stuur me een bericht voor info.              

Het kind in mijzelf

2014

Blijf altijd je kind in jezelf aanraken, dat maakt het leven zoveel vrijer en blijer, en dus gelukkiger.  Er zijn prints te bestellen in mijn online shop http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook is het origineel te koop in mijn shop, maar kan ook hier stuur een bericht voor info.  30x30CM €120,00 ingelijst, je hebt keuze uit meerdere lijsten, hout of aluminium mat.       Dit is een ingelijste print , met lijst van hout en goudkleur, 30x30CM €40,00 + verzendkosten    

Zie haar stralen

2014

Wees het stralende middelpunt van je eigen leven.
Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je hart hoe het je zal begeleiden op je pad.
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.        

Seed of live

2014

9 Seed of life
De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het bewustzijn kan te stromen in harmonie en goddelijkheid in het dagelijks leven. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit. Daarom mag je je plaats innemen in dit geheel, je bent onmisbaar!!
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Ook het origineel is te koop, wel of niet ingelijst.        
 

Go with the flow 2

2013

Go with the flow : Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet, laat het helen en laat dan los, leef zonder regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.    

De natuur

2012

De natuur heeft geen haast, en toch wordt alles volbracht.
Bij deze mandala kun je voelen als hij voor jou bestemd is.
Als deze mandala je aanspreekt.... dan zal je antwoorden in de natuur vinden.
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen. Het origineel is ook te koop    

Vrouwelijk

2012

Vrouwelijk Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je vrouwelijke kant , en je zult dichter bij je zelf komen.    

Speciaal en uniek

2012

12 Speciaal en Uniek
Jij bent Speciaal en Uniek....je past precies in het geheel zoals je bent, alles is met elkaar verbonden...zou jij er niet zijn, dan zou het Geheel niet heel meer zijn!!
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

Heelal

2009

In het Heelal zit alles verborgen... alles valt op z'n plaats....en alles is in beweging.
Weet dat je er een deel van bent, het kan niet zonder jou.
Als  deze mandala aanspreekt, kies dan met je hart.
 Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.   Ook het origineel is te koop, wel of niet ingelijst        

geboorte mandala

2006

Geboorte is een mandala voor ieder kind maar ook voor de volwassene. Bijvoorbeeld van de geboorte van een nieuwe start, een grote verandering in je leven. Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan de energie die je verder zal begeleiden op je pad, dat leven heet.      

Godin

2014

2 De Godin in mij
de Godin 
in mij zegeviert
in heel haar zijn.
Waarlijk is het wezen!
zo vol liefde.
Laat me nooit vergeten
wie ik ben.
Maar nog meer...wie ik
niet ben!
Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.