Er zijn alleen prints en kunstkaarten te koop van het werk print 20x20cm....€15,00 en 30x30cm....€25,00 excl. verzendkosten. Kunstkaart+envelop 15x15cm ..... de kaarten met tekst zijn 12x18cm. De kaarten zijn alleen te bestellen in sets van 3 stuks..... €10,00 excl verzendkosten.  Dit mogen overigens 3 verschillenden afbeeldingen zijn, er staan cijfers boven elke kaart, die kun je doorgeven. Je kunt ook online bestellen: www.etsy.com/nl/shop/FransienArt

uit 2009 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

dragonfly

2021

Laat je maar zien Je bent prachtig Je bent krachtig Je mag jezelf tonen niet meer aangepast.  Er zijn mooie prints te bestellen ,van 20x20CM en 30x30CM, wel of niet ingelijst op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

vlinder

2021

Vlinder Ik vlieg.....
Ja, ik vlieg!
al is het nog 
onwennig. 
Heb eindelijk 
mijn ogen open,
en zie het 
grootse wonder
wat er altijd al was.
Ja eindelijk....,
ik vlieg en
ben vrij!
Er zijn mooie prints  te bestellen in 2 maten, http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt kijk daarvoor in mijn online shop, en anders even hier een berichtje aan mij als je hier liever wilt bestellen.  

Het Paradijs in mijzelf

2021

Geen mens kan mij gelukkig maken.
Alleen ik kan het Paradijs
in mijzelf vervullen.

Het is het diepste voelen.
Het is het diepste gaan.
Het maakt niet meer uit
hoe en wat.
Je voelt alles wat er is.
Je kunt vertrouwen.

Het mag er eindelijk
allemaal zijn van jezelf,
en je laat daarna langzaam los.
Je weet dat je in alles veilig bent,
want je voelt dat je word
gedragen en beschermd,

en wat er voor in de plaats komt
is het ware Paradijs in jezelf.  Er zijn afdrukken te bestellen in 2 maten op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Wil je niet online bestellen , stuur me dan maar even een berichtje

De Nieuwe Aarde

2021

©DE NIEUWE AARDE De aarde en iedereen is in transformatie.
Ik mag de laatste tijd  voelen, zien en weten, 
en de nieuwe Aarde is er één van.
Het zeker weten voor meer dan 100%  dat we een prachtige nieuwe wereld
krijgen waarin we gaan leven met zoveel meer liefde en licht.
Nu het schilderij klaar is zie ik pas hoe groots de wereld wordt.  Er zijn mooie prints te bestellen ,van 20x20CM en 30x30CM, wel of niet ingelijst op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

Engel

2020

Jij bent geboren met kansen Jij bent geboren met goedheid en vertrouwen Jij bent geboren met grootsheid Jij bent geboren met vleugels Jij bent niet gemaakt om te kruipen, doe dat dus ook niet Jij hebt vleugels Gebruik ze en vlieg - Rumi Er zijn mooie prints te koop 20x30CM en 30x40CM http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen.

I'am Love, I'am Light, I'am!

2020

Deze keer voelde ik dat het niet alleen met mijzelf te maken had, maar met iedereen op de aarde maar ook moeder aarde zelf. We zijn bezig opnieuw geboren te worden, of eigenlijk zijn we dat al maar we mogen het nog meer gaan zien, voelen, weten, geloven en leven. Het kan soms zwaar, angstig, en eenzaam zijn... een ware bevalling.... de wereld, ons leven is niet meer het oude wat we kenden.
Met een bevalling komt er nieuw leven , een leven in licht en liefde....dat kun je nu soms al voelen, en daar gaan we heen, dat is ons ware thuis!
Dit schilderij is een fragment, een deel van de lichtwereld, God, universum, Liefde.....AL WAT IS!
En dat deel ben jij, ik, moeder aarde, dus zou jij er niet zijn, dan was het niet compleet , dus geef je maar over lieverd... het mag en kan.... je wordt gesteund en beschermt❤️❤️.
Er zijn mooie prints te koop 20x30CM en 30x40CM http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen

"lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje" 

2020

"lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje" 
Ze is intuïtief getekend en geschilderd.
Al mijn afdrukken dragen universele liefde met zich mee en zal voelbaar zijn in je hart.  Er zijn mooie afdrukken van het origineel te bestellen  in 2 maten in mijn online shop, http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, wil je niet online bestellen kun je het ook via een bericht aan mij voor info, ook is inlijsting mogelijk.      

Moeder Aarde

2020

MOEDER AARDE VERTELD: Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Misschien moeilijk te bevatten, maar ook ik heb een ziel net als iedereen. Dus sta eens stil en kijk eens naar mij........... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben...... Ik verwelkom iedereen in mijn huis, wat ook jullie thuis is. Maar mijn bestaan wordt steeds moeilijker, Bij mij zijn alle mensenrechten geschonden...... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Er wordt al levens lang met mij gemanipuleerd. Er wordt al levens lang niet naar me omgekeken. Ik word al levens lang kaal geplukt en geschoren. Er wordt al levens lang niet geheeld en gedeeld. ik word al levens lang vergiftigd en afgebroken. Er wordt al levens lang alles bij mij gedumpt. Ik word al levens lang genegeerd en afgedankt. Het leven op en in mij wordt langzaam vernietigd en gedood. kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... want wij zijn één!............. Kijk eens naar mij met de ogen van je hart....... Neem mij mee in jullie gedachten bij alles wat jullie doen...... Wees blij en dankbaar voor en met mij. Heb mij lief, zoals je jezelf zou willen liefhebben. Bescherm en voedt mij. Stuur mij je licht en je liefde. word weer één met mijn ziel. Dan wordt alles geheeld en gedeeld, en begint er een nieuw bestaan als nooit te voren en alles zal meegolven in de energie van liefde. Voor mij.. maar juist ook voor jou.... Samen Eén. In licht en liefde, Moeder Aarde, gechanneld  

Natuur Nimf Aurelia

2020

Toen ik bezig was met dit schilderij, kreeg ik op een geven moment natuur nimf door en de naam "Aurelia". Ik dacht dat het een plant was, maar het bleek dus de vlinder te zijn die op het schilderij is te zien, en het blijkt dus bij de vlindergroep  NYMPHALIDAE te horen  en moet je dat haar zien de zelfde kleur als de gekartelde aurelia. zo kun je zien hoe intuitief het is geschilderd. Het is een aquarel, afgewerkt met kleurpotlood en zwarte fijnschrijver. Er zijn mooie prints te koop 20x30CM en 30x40CM http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen ook voor inlijsting

Ophalia

2020

Ophalia (opaal)  In al haar glorie. Klaar voor de liefde te ontvangen, de liefde te leven, de liefde te zijn in overgave en dankbaarheid. Liefde in al wat is!!   Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.    

Leven in Wonderland

2019

Langzaam ben je aan het veranderen en kom je in je eigen kracht.... zie de kleur rood.  Je gaat door een poort van vernieuwing en zie daar..... je bent in Wonderland!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.    

Rust in de chaos

2019

De titel zegt al genoeg , de bel is de rust.....de bel is je ziel, die is altijd rustig en aanschouwd alleen, luister maar naar je ziel. dat is veilig!!   Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

soms is stilte genoeg

2019

Soms is stilte genoeg  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

Opnieuw geboren worden

2018

Opnieuw geboren worden                                               
Je bent uit de beklemmende cocon
bevrijd met veel pijn en verdriet.
Je bent uitgeput....nog onwennig
verkreukeld en stijf, maar er is
een diep geluk en dankbaarheid.
Langzaam komt er de herkenning
van de energie en het licht in en om
je heen.....de echte jij!
Je komt eindelijk thuis in jezelf.
Dit ben JIJ.....voel maar.......
je bent LIEFDE!!
   Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.    

Je mag je masker afzetten

2018

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij.    Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.

Winter Solitude

2017

Winter Solitude betekend: "winter eenzaamheid"". Iedereen kan dat voelen en dat mag juist allemaal gebeuren....stil zijn en bij je zelf zijn... in jezelf keren. Het hoort bij je leven! Daarmee luister je naar je eigen ziel en ga je de vele lichtpuntjes voelen en zien. Je bent niet alleen!!!!  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

print: Beweging

2015

Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan.  Er zijn prints te bestellen op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,  of je kan mij ook even een berichtje sturen.    

Bijéénkomst

2009

prints zijn te koop op