Dit zijn de schilderijen die ik intuïtief geschilderd heb. Dus vanuit mijn hart naar mijn hoofd, zonder daarbij te hoeven nadenken rechtstreeks vanuit de bron.

uit 2009 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Leven in Wonderland

2019

Langzaam ben je aan het veranderen en kom je in je eigen kracht.... zie de kleur rood.  Je gaat door een poort van vernieuwing en zie daar..... je bent in Wonderland! Van dit schilderij zijn prints te bestellen,  

Opnieuw geboren worden

2018

    Opnieuw geboren worden.......... Je bent uit je beklemmende cocon  bevrijd met veel pijn, verdriet en bent uitgeput, nog onwennig verkreukeld en stijf, maar ook diep geluk en dankbaarheid. Langzaam is er de herkenning van energie van licht in en om je heen... de echte jij!  Je komt eindelijk thuis in jezelf Dit ben jij.....voel maar.....Liefde!! Het originele is te koop zoals op de foto, ingelijst met passe-partout, lijst van hout goudkleur, en achter glas. Er zijn ook prints te koop van dit schilderij met of zonder inlijsting Vele kleuren mogelijk 37cx 44cm...€80,00. Stuur maar een bericht.  

Je mag je masker afzetten

2018

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij. Geen toneelspel meer naar buiten toe, maar je Goddelijke zelf.! Van dit werk zijn prints te bestellen in verschilende maten .

Winter Solitude

2017

Winter Solitude betekend: "winter eenzaamheid"". Iedereen kan dat voelen en dat mag juist allemaal gebeuren....stil zijn en bij je zelf zijn... in jezelf keren. Het hoort bij je leven! Daarmee luister je naar je eigen ziel en ga je de vele lichtpuntjes voelen en zien. Je bent niet alleen!!!! Deze mandala is met kleurpotlood op getint papier gemaakt. Er zijn mooie prints te bestellen in verschillende maten        

print: Beweging

2015

Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan. Dit schilderij is opgezet met aquarelverf en af gemaakt met kleurpolood Van dit werk zijn prints te bestellen.  

dragonfly

2009

Dit schilderij is geschilderd op papier,en is niet te koop. Van dit werk zijn wel prints te bestellen. 

Yin Yang 4

2009

Dit symbool (Yin-Yang) vertegenwoordigd een oud Chinees begrip van hoe dingen werken. De buitenste cirkel staat voor "alles", terwijl de zwarte en witte vormen binnen de cirkel de interactie van twee energieën vertegenwoordigen, genaamd "yin" (zwart) en "yang" (wit), wat alles laat gebeuren. Ze zijn niet volledig zwart of wit, net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn, en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten  

hart 3

2009

Je kunt alleen prints bestellen  stuur dan even een berichtje.

Eindeloos

2012

De spiraal symboliseert;
Leven, loslaten, verdieping en levenscyclus.
Het leven is als een spiraal, naar binnen en weer naar buiten,
van verbinden en weer loslaten.
Ervaren, beleven tot in de kern en loslaten van het vertrouwde,
de essentie in het ‘Nu' verstopt.
Van dit werk zijn  prints te koop.

Bijéénkomst

2009

 
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen