Dit zijn de schilderijen die ik intuïtief geschilderd heb. Dus vanuit mijn hart naar mijn hoofd, zonder daarbij te hoeven nadenken rechtstreeks vanuit de bron. Er zijn prints, kalenders, kaarten etc. te bestellen. http://www.redbubble.com/people/fransiendevries?asc=u

uit 2009 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Je mag je masker afzetten

2018

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij. Geen toneelspel meer naar buiten toe, maar je Goddelijke zelf.! Van dit werk zijn alleen prints te bestellen ,  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

Winter Solitude

2017

Deze mandala is met kleurpotlood op getint papier gemaakt. Winter Solitude betekend: "winter eenzaamheid"". Iedereen kan dat voelen en dat mag juist allemaal gebeuren....stil zijn en bij je zelf zijn... in jezelf keren. Het hoort bij je leven! Daarmee luister je naar je eigen ziel en ga je de vele lichtpuntjes voelen en zien. Je bent niet alleen!!!! Er zijn mooie prints te bestellen in mijn onlineshop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.        

print: Beweging

2015

Dit schilderij is opgezet met aquarelverf en af gemaakt met kleurpotlood. Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan. Van dit werk zijn prints te bestellen van 24x18 cm in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

dragonfly

2009

Dit schilderij is geschilderd op papier,en is niet te koop. Van dit werk zijn ook prints, kalenders etc. te bestellen.  klik op de link:http://www.redbubble.com/people/fransiendevries?asc=u

Yin Yang 4

2009

Dit symbool (Yin-Yang) vertegenwoordigd een oud Chinees begrip van hoe dingen werken. De buitenste cirkel staat voor "alles", terwijl de zwarte en witte vormen binnen de cirkel de interactie van twee energieën vertegenwoordigen, genaamd "yin" (zwart) en "yang" (wit), wat alles laat gebeuren. Ze zijn niet volledig zwart of wit, net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn, en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in mijn onlinewinkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

hart 3

2009

Je kunt alleen prints bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

eindeloos

2012

De spiraal symboliseert;
Leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. Het leven is als een spiraal, naar binnen en weer naar buiten,
van verbinden en weer loslaten.
Ervaren, beleven tot in de kern en loslaten van het vertrouwde,
de essentie in het ‘Nu' verstopt. Van dit werk zijn  prints te koop op deze site in mijn online winkel.  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

bijéénkomst

2009

 
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.