Dit zijn sieraden die een thema hebben. Het helpt je mee in je leven.

uit 2018 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bergkristal 2

2018

Dit halssieraad is met gerecyclede materialen gemaakt , behalve de bergkristal.
De bergkristal hangt in een oude vingerhoed.
Deze vingerhoed hangt aan antieke schakels van een armband.
De ketting is vintage, alles bij elkaar een prachtig uniek geheel. Bergkristal, 
Werking: met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. te bestellen in mijn etsy shop: http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje  koop je liever niet online of heb je vragen, stuur maar even een berichtje.  

primitieve talisman

2018


Dit sieraad heeft een helende werking, het hout komt uit een oerbos met magische energie. in het hout is een bergkristal verwerkt en bovenop is een ammoniet fossiel bevestigd
  Je kunt het bestellen via mijn Etsy shop http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje Bestel je liever niet online, stuur me maar even een berichtje.  

Aarde sieraad

2018

Dit speciale sieraad is met een groot slakkenhuis, en speciale klei gemaakt.
Er zijn aventurijn edelstenen in verwerkt.
Het heeft prachtige aardetinten, en is licht in het dragen.
De ketting is bronskleur. 74CM De spiraal staat voor het proces van leven, loslaten en weer herboren worden: de beweging die je maakt in het proces van verdieping. Elke keer kom je weer dezelfde obstakels/patronen tegen, maar op een dieper niveau of vanuit een andere hoek. Denk ook aan de cyclus van de zon, de maan en de sterren en het ritme van dag en nacht. Een van de aller-oudste spirituele symbolen. De spiraal is een voorstelling van groei, ook het symbool van geboorte en wedergeboorte. In enkele gevallen zou een spiraal te vergelijken zijn met de betekenis van een cirkel. Maar het begin van een cirkel is tegelijkertijd het einde, een spiraal heeft die eigenschap niet. Te koop in mijn Etsy winkel: http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje, koop je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.  

slakkenhuis sieraad

2018

Dit is een uniek sieraad wat gemaakt is met een slakkenhuis erin, echte parels, en speciale klei.
Heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is licht in het dragen. De spiraal staat voor het proces van leven, loslaten en weer herboren worden: de beweging die je maakt in het proces van verdieping. Elke keer kom je weer dezelfde obstakels/patronen tegen, maar op een dieper niveau of vanuit een andere hoek. Denk ook aan de cyclus van de zon, de maan en de sterren en het ritme van dag en nacht. Een van de aller-oudste spirituele symbolen. De spiraal is een voorstelling van groei, ook het symbool van geboorte en wedergeboorte. In enkele gevallen zou een spiraal te vergelijken zijn met de betekenis van een cirkel. Maar het begin van een cirkel is tegelijkertijd het einde, een spiraal heeft die eigenschap niet. Het sieraad is te koop in mijn etsyshop: http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje, bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.

hanger met bergkristal

2018

Dit sieraad heeft een hanger waar een bergkristal en een echte parel in is verwerkt.
de houder is van klei gemaakt wat in de oven gebakken is. Het heeft een oud goud brons kleur, is licht in het dragen.
Aan de ketting hangen kleine glaskraaltjes die schitteren bij beweging. Bergkristal: Werking: met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koorts verlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. Bestel je liever niet online,, stuur me maar even een bericht.

Bergkristal

2018

lDit sieraad heeft een bergkristal edelsteen ,

Werking: met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

De bergkristal hangt in een oude vingerhoed.

Het hangt aan een prachtige mandala van metaal, waar het cijfer 8 in zit dat staat voor wilskracht, rechtvaardigheid, moedig, doorzetter, eeuwigheid!

http://wwww.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje

Scarabee

2018

Deze talisman hanger : Scarabee, komt uit Egypte.
Hij is gemaakt uit natuursteen en heeft een inscriptie aan de achterkant.  De letterlijke betekenis van scarabee is 'tot leven komen'. De scarabee is de heilige kever uit het oude Egypte. De kever rolt een bolletje mest voor zich uit om zijn eitjes in te leggen. De Egyptenaren zagen in hem de kracht achter de dagelijkse cyclus van de opgaande en ondergaande zon. De kevers leken spontaan uit de mest te ontstaan, aangezien nog niet bekend was dat larven zich verpoppen en daarna een andere gedaante aannemen.
Daarom staat hij voor vernieuwing, geboorte, nieuw leven!
de kralen zijn van Unakiet natuursteen, die staan voor aarding, bescherming, genezing en herstel. Te koop in mijn Etsyshop: https://www.etsy.com/nl/listing/611522512/scarabee-talisman-van-natuursteen-uit?ref=shop_home_active_3 bestel je liever niet online, geef dan maar even een brichtje!