Dit zijn sieraden die een thema hebben. Het helpt je mee in je leven.

uit 1900 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Imke

2018

Dit halssieraad is gemaakt met gerecyclede materialen.
Het koord is van leer
De hanger is van oud metaal.
De rode kralen zijn koraal
De andere kralen zijn papierkralen uit Afrika.
De sluiting is een haak en zit boven de hanger. lengte van het koord 57CM, te koop :http://www.etsy.com/nl/listing/585864239/imkemooi-gerecycled-halssieraad?ref=shop_home_active_3

Hiske

2017

Dit halssieraad is van gerecyclede materialen gemaakt.
De kraal van stof is van retro band gemaakt. De andere kralen zijn van koper en keramiek, het kan in lengte versteld worden.

Bella

2016

Dit sieraad is van gereclycelde materialen en een hanger met een afdruk van een fossiel van een ammoniet en een kleikraal, een hanger van de tree of live en een schelp. Alles is verder van metaal.

Siera

2016

Dit sieraad heeft een hanger van drijfhout uit Noorwegen met kristalsteentjes en met een bronskleurige ketting met daaraan druppels van glas (massief).

Babs

1900

Dit sieraad heeft een hanger van drijfhout uit Noorwegen (is erg licht) wat ook een versiering heeft. De ene kraal is gehaakt en de andere is van been en klei. De veter is leer en kan in lengte verschoven worden.

kort 1

2016

Dit sieraad heeft een hanger van drijfhout uit Noorwegen, met daaraan een fossiel en gedraaide papierkralen uit afrika en een handgemaakte kleikraal. De lengte is 42 cm , maar kan langer door verlengketting.  

kort 7

2016

 Dit sieraad heeft een lange kraal van bot, kleikraal en metaal. Het kan langer gemaakt worden door verlengketting. Je kunt dit sieraad kopen: https://www.etsy.com/nl/listing/510637071/dit-sieraad-in-graniet-kleur-valt?ref=shop_home_active_13

kort 17

2016

Dit sieraad heeft een hanger van drijfhout uit Noorwegen, wat heel licht draagt en er zit een schelpje op. De andere kralen zijn klei en metaal. De lengte kan langer doorverlengketting. koper buiten Nederland: https://www.etsy.com/nl/listing/497077314/een-natuurlijk-sieraad-met-noors?ref=shop_home_active_43