Dit zijn sieraden die een thema hebben. Het helpt je mee in je leven.

uit 2016 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bergkristal

2018

lDit sieraad heeft een bergkristal edelsteen ,

Werking: met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

De bergkristal hangt in een oude vingerhoed.

Het hangt aan een prachtige mandala van metaal, waar het cijfer 8 in zit dat staat voor wilskracht, rechtvaardigheid, moedig, doorzetter, eeuwigheid!

http://wwww.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje

Scarabee

2018

Deze talisman hanger : Scarabee, komt uit Egypte.
Hij is gemaakt uit natuursteen en heeft een inscriptie aan de achterkant.
 De letterlijke betekenis van scarabee is 'tot leven komen'. De scarabee is de heilige kever uit het oude Egypte. De kever rolt een bolletje mest voor zich uit om zijn eitjes in te leggen. De Egyptenaren zagen in hem de kracht achter de dagelijkse cyclus van de opgaande en ondergaande zon. De kevers leken spontaan uit de mest te ontstaan, aangezien nog niet bekend was dat larven zich verpoppen en daarna een andere gedaante aannemen.
Daarom staat hij voor vernieuwing, geboorte, nieuw leven!
de kralen zijn van Unakiet natuursteen, die staan voor aarding, bescherming, genezing en herstel. Te koop in mijn Etsyshop: https://www.etsy.com/nl/listing/611522512/scarabee-talisman-van-natuursteen-uit?ref=shop_home_active_3 bestel je liever niet online, geef dan maar even een brichtje!

libelle kraaltjes ketting

2018

Dit sieraad heeft een delicate uitstraling met prachtige kleuren afgestemde kraaltjes, en een libelle hanger in brons kleur. alle kraaltjes zijn van glas en Swarovski en schitteren prachtig en zijn met zorg uitgekozen en van goede kwaliteit. Het sieraad is in het echt mooier als op de foto´s. all De lengte van de ketting is 45 cm  de hanger is daarbij 3 cm breed. Bestel je liever niet online, dan kun je me ook even berichtje sturen:

moeder aarde godin

2018

De Godin Gaia staat symbool voor harmonie, wijsheid en natuurlijk evenwicht. Voor een betere balans en levenskwaliteit. Als talisman zal het je helpen bij psychisch evenwicht en is rustgevend!   Dit sieraad heeft een lint van handgeverfde zijde 84cm Een kraal gehaakt. als hanger een handgemaakte moeder aarde godin,  Bestel je liever niet online, stuur medan maar even een berichtje.

spiraal

2018

 De spiraal staat symbool voor leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. Het leven is als een spiraal....naar binnen en weer naar buiten, van verbinden en weer loslaten!   Dit sieraad heeft een lint van zijde 94 cm, kan korter gemaakt worden. De grote kraal is gehaakt en bovenin zit een handgemaakte kleikraal. De hanger onderaan is van metaal met een spiraal symbool.  Bestel je liever niet online, stuur medan maar even een berichtje.

gebedsmolen

2017

Dit sieraad is gemaakt met Noors drijfhout, met daaraan een gebedsmolen. De rode kralen zijn van klei. Onderaan hangt een ammoniet fossiel. Gebedsmolen:Een belangrijk voorwerp bij Tibetaanse boeddhisten is de gebedsmolen: een metalen cilinder op een handvat, die in de richting van de klok rondgedraaid wordt. In deze cilinder zitten rollen met mantra's bedrukte of beschreven papiertjes.
De bekendste mantra in Tibet is de spreuk 'Om Mani Padme Hum'.
Overal en altijd prevelen de Tibetanen deze spreuk. Dit alles in eerste instantie om het karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) te verhogen.
Door het ronddraaien van een gebedsmolen gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten. dit sieraad is met zorg en liefde gemaakt en is uniek. Dit sieraad is te koop op: https://www.etsy.com/nl/listing/497404490/dit-mystieke-sieraad-is-uniek-met-zijn?ref=shop_home_active_41  Bestel je liever niet online, stuur medan maar even een berichtje.  

Vrije vogel

2016

Ga als een vogel je eigen vrijheid leven en voel de parel die je al bent. De hanger is drijfhout uit Noorwegen en alles is verder glas en metaal. Je kunt dit sieraad kopen: https://www.etsy.com/nl/listing/511533725/een-uniek-mystiek-sieraad-zo-vrij-als?ref=shop_home_active_29 Bestel je liever niet online, stuur me dan maar even een berichtje.