Dit zijn sieraden waar vaak oude materialen in verwerkt zijn en een rustieke uitstraling hebben.

uit 2017 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

rustiek sieraad met ornament

2018

Dit sieraad heeft een oud kastbeslag als hanger met daarop een ornament oude schakel van een armband met been als siersteen. de mooie kraaltjes, zijn allemaal Tsjechische glas kralen. Te koop in mijn etsy shop:http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje Wil je liever niet online bestellen doe mij dan even een berichtje.

bergkristal

2018

Dit sieraad heeft een hanger van een antiek kastbeslag van koper alle kralen zijn van glas, en voor hangt een bergkristal natuursteen Het koord is van leer, en een gerecyclede ketting. De echte lengte van ketting 54CM, de hoogte van de hanger is 13CM De boodschap die ik mee kreeg toen ik dit sieraad maakte: de opening naar je hart, kijk foto sleutelgat, brengt je leven en lichaam in balans. Het sieraad is  te koop :http://www.etsy.com/nl/listing/597297522/rustiek-tribal-sieraad-met-een?ref=shop_home_active_2 Bestel je liever niet online, geef dan even een berichtje Bergkristal beschermd de aura voor straling, het reinigd en brengt balans.    

libelle

2018

Dit halssieraad is gemaakt van vintage sierband en geborduurd met kraaltjes De grote platte kraal en het kraaltjes onderaan en in de ketting zijn van prachtig Tsjechisch glas, echt speciaal. Het hout is drijfhout uit Noorwegen echt licht in het dragen. De lengte van de ketting is 45 CM en is brons kleur. Het sieraad is te koop in mijn Etsyshop: https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu  bestel je liever niet online , dan mag je me ook even een berichtje sturen.

Vlinder

2017

De stof van dit sieraad is jute.
Versierd met kraaltjes, zijde en als symbool een vlinder van metaal, oud bronskleur.
En een spiraaltje koper.
de ketting is gerecycled.
de hanger van stof is 10x10cm
De lengte ketting 84cm
De kralen zijn van glas, metaal en hoorn Wil je het sieraad kopen :http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu  Bestel je liever niet online, dan mag je me ook even een berichtje sturen.