Galerie

Er zijn de 5 vormen/symbolen die overal te vinden zijn. Waar wij, de natuur, de aarde , het universum uit gevormd zijn.

uit 2015 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Keerpunt

Keerpunt

2022

Keerpunt
In stilte ontvangen.
Lichtcodes en kristallen.
Het verdwijnen van 
het vissentijdperk.
Het begin van 
de Gouden eeuw.
het grotere verhaal wat er achter zit staat in mijn blog beschreven je kunt art prints bestellen in mijn onlinewinkel http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Ook het origineel is te koop of via mij door een bericht te sturen

Metatron

Metatron

2022

BETEKENIS VAN DE VORMEN/SYMBOLEN IN DE METATRON
*Driedimensionale driehoek staat voor: vreugde, verlichting, laat je eenheid met de bovenwereld ervaren.
*Kubus staat voor: Scheppend vermogen, deze staat voor de aarde , stevigheid, moed, kracht, beheersing en beschermend. Hij brengt bewustzijn over materie en lichaam.
*Octaeder (Merkivah) staat voor: lucht, denken, ontwaken) Helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat.
*Dodecaëder:staat voor: Pentagon, ether, magie. Goddelijke krachten, kennis en magie, Merlijn. De kennis van de kosmische blauwdruk. Alles is hologram.
*Icosaëder staat voor: water, universele liefde, nieuwe samenleving en healing. Harmoniserend en balancerend krachtveld.
*Merkaba: de 3 dimensionale 6 puntige davidsster. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen zodanig dat ze durven ankeren in je lichaam en je dus kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Healing op je DNA.
*Ster dodecaëder( dodecaëder en icoseader in elkaar) staat voor: het Christus bewustzijn, het Christusgrid of raster. Inwijdingsweg tot Godsrealisatie.
 

Symbool van het nieuwe leven

Symbool van het nieuwe leven

2022

  SYMBOOL VAN HET NIEUWE LEVEN” Het geheel is  de activatie van de vernieuwing van het leven naar het Goddelijke zelf hier op aarde. De Gouden eeuw waar we nu naar toe groeien. Kijk even voor de gehele uitleg in mijn blog bij : SYMBOOL VOOR HET NIEUWE LEVEN 16-4-2022 of op de link hieronder   voor art prints www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of een berichtje aan mijzelf.  

uitrollen

uitrollen

2022


Uitrollen We zijn aan het uitrollen
Je hoeft niet bang te zijn
want je wordt beschermd.
Wees niet wanhopig
want het licht is er al.
Blijf bij jezelf, want jij bent licht!
jij weet de weg en word 
beschermd met zovelen
want we zijn AL-ÉÉN!!­čĺľ­čÖĆ
  Het origineel is te koop maar ook art prints in twee maten in mijn online winkel http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Koop je liever niet online, stuur maar even een bericht aan mij.

Vrij....laten stromen....alles is energie.

Vrij....laten stromen....alles is energie.

2022

Alles gaat open en wordt vrij.
maar in verbinding met universele liefde!

De afdruk draagt energetische liefdesenergie met zich mee en zal je begeleiden op je levenspad.
online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt. wil je meer info of niet online kopen stuur me maar even een berichtje.  

Voorbij grenzen

Voorbij grenzen

2016

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen. Het origineel is te koop ingelijst http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt  of je kan mij ook even een berichtje sturen. ,(het draagt energetische liefdes energie met zich mee)        

Evenwicht

Evenwicht

2015

HET ORIGINEEL IS VERKOCHT Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. Deze mandala zal je helpen daar meer balans in te krijgen, meer evenwicht.!!