Galerie

Deze poppen zijn niet zomaar poppen. Ze zijn gemaakt met een bedoeling want ze bestaan echt in energie. Met het maken van deze liefjes ontstaat en voel je hun energie die zo liefdevol is. Het zijn begeleiders , helers, vriendjes/vriendinnetjes, natuurwezentjes. De gezichtjes bestel ik van een poppenmaakster uit Litouwen. zo speciaal zijn haar poppen ook.

uit 2023 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Cissi

Cissi

2023

Cissi Dit Natuurwezentje heb ik recht vanuit mijn hart gemaakt en is een deel van de spirituele wereld.
Het is gemaakt van stof en hard gemaakt door textiel verharder, en daarna geschilderd , 
Op haar buik heeft ze het symbool "de Keltische triskel",wat staat voor  o.a. de Keltische heilige drievuldigheid: Leven, Dood en Wedergeboorte, Verleden, Heden en Toekomst. Bij de Kelten werd het vooral gezien als symbool om de energie van het leven te activeren. Daarbij heeft ze een zwaan op haar hoofd. De zwaan staat voor onvoorwaardelijke liefde? Ze zijn hét symbool van trouw en liefde voor het leven. Voor tweelingzielen en zielsverwanten betekent het zien van een zwaan dat dit liefde voor het leven is.
 

Hummeltje

Hummeltje

2023

Dit popje heet hummeltje, en ze is vaak bij mij, het is een lichtwezentje je kunt het hele verhaal lezen in mijn blog. Ze is gemaakt van stof en hard gemaakt met textielverharder, haar gezichtje is van klei. Ze draagt een kraal van Amathist bij zich met eronder een prachtige facet glaskraal. Mijn klein dansend lichtje. In het schilderij zie je haar in de cirkel van licht. en hat licht door de bladeren liet ze me zien dat zij dit was.

Nana

Nana

2023

Dit is Natuurwezentje NANA, die naam kreeg ik door, wat BRON betekend.Dit is een spirituele pop, met het maken van haar is ook haar energie te voelen Het lijfje heb ik geschilderd en is gemaakt van stof en stevig gemaakt met textielverharder. de beentjes en armpjes zijn van polymeerklei'. Als je van NANA gaat houden, Nana draagt universele liefde met zich mee,(wat voelbaar is) en zal je begeleiden op je levenspad. In de ene hand heeft ze een waterdruppel van glas met parelmoerkleuren. betekenis: De rol van het water is balans brengen om zo vruchtbaarheid en productiviteit op aarde te stimuleren. En de druppel in de oceaan.... jij bent die druppel je hoort bij het grote geheel .In de ander hand heeft ze een kruikje van glas met een paardenbloem zaad/pluis.Betekenis: alles komt uit één universum en alles hangt samen met elkaar. En toch heeft ieder zijn eigen belangrijke, onmisbare functie in het geheel. De bloem symboliseert de stralende zon. De pluizenbol symboliseert de volle maan.Daarbij zie je de zon op de voorkant die straalt symbool van de bron van liefde, vandaar de spiraal erin.

Pipa

Pipa

2023

  Pipa
Weet dat wij er zijn.
Voel ons in de natuur.
Wij helpen mee aan 
een betere aarde.
we houden van jou.
Dit Natuurwezentje heb ik recht vanuit mijn hart gemaakt en is een deel van de spirituele wereld.
Het is gemaakt van stof en hard gemaakt door textiel verharder, en daarna geschilderd , 
Het heeft veel natuurlijke materialen zoals de takken en ook de wilde gedroogde planten op de buik.