Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

levensdans

Kijk hoe mooi je bent, van binnen en buiten UNIEK. Dans dus door dit leven.
Voel hoe deze mandala je raakt en je die energie geeft. Van deze mandala zijn prints te bestellen 20x20cm op: Hahnemühle kunstenaars kwaliteits papier 200gr, in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om een groter formaat en of ingelijst, geef dan even een berichtje voor meer info.      

€20,00

Cyclus

Cyclus van het leven, spreekt het je aan ...dan zal het je begeleiden op je pad wat leven heet. Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm op: Hahnemühle 200gr (Kunstenaars kwaliteit) in mijn onlinewinkel op deze site. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u groter formaat en of ingelijst, geef dan even een berichtje, alles is mogelijk. De kleuren kunnen iets anders zijn dan op u computer, daar ontkom je niet aan.    

€20,00

Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

Yin Yang.... alles mag er zijn...dus vrijheid.
Als deze mandala je aanspreekt, voel dan met je hart, dan zal deze mandala je energie geven en je helpen op je pad. Van deze mandala zijn prints te bestellen van 20x20 cm op: Hahnemühle papier 200gr (kunstenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen, voor een groter formaat en of ingelijst, even een berichtje, alles is mogelijk.          

€20,00

Levensboom 1

Levensboom
Voel wat hij voor je doet en neem hem mee op je levenspad. Van deze mandala zijn prints te bestellen van 20x20cm op Hahnemühle papier 200gr (Kunstenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. Wilt u een groter formaat en of in gelijst, geef even een berichtje , alles is mogelijk!          

€20,00

moeder aarde godin

De Godin Gaia staat symbool voor harmonie, wijsheid en natuurlijk evenwicht. Voor een betere balans en levenskwaliteit. Als talisman zal het je helpen bij psychisch evenwicht en is rustgevend!   Dit sieraad heeft een lint van handgeverfde zijde 84cm Een kraal gehaakt. als hanger een handgemaakte moeder aarde godin

€40,00

spiraal

 De spiraal staat symbool voor leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. Het leven is als een spiraal....naar binnen en weer naar buiten, van verbinden en weer loslaten!   Dit sieraad heeft een lint van zijde 94 cm, kan korter gemaakt worden. De grote kraal is gehaakt en bovenin zit een handgemaakte kleikraal. De hanger onderaan is van metaal met een spiraal symbool.

€40,00

talisman veer

 De veer staat symbool voor vrijheid, spiritualiteit, bescherming, licht en liefde, het is een boodschapper van de engelen, weet dat ze altijd bij je zijn! Dit halssieraad heeft een grote veer als hanger lengte 10 cm
de grote kraal is gehaakt.
De andere kralen zijn handgemaakte klei kralen .
en een edelsteen, waarschijnlijk een Calciet.
het lint is van zijde en handgeverfd.            

€40,00

Talisman vis

  Deze talisman/medicijnbuidel is van grijs leer.
De cirkel is gehaakt en het symbool is de vis.
De vis staat voor vruchtbaarheid, liefde en het onderbewuste.
De vis is van metaal van zware kwaliteit.
In de buidel zit een fossiel van een ammoniet.
Deze staat voor persoonlijke kracht en begeleid je naar de diepste kern.
De veters zijn van leer. koord kan langer of korter.  

€40,00

Katten

Dit is een aquarel, die met kleurpotloden en gel-stift is af gemaakt. Er zijn prints te bestellen van deze aquarel  18x24cm op Hahnemühle papier 200gr (kuntenaars kwaliteit) wilt u groter formaat of en in gelijst, geef me een bericht, alles is mogelijk.

€20,00

Yin Yang 3

  Yin en Yang, de ene kant en de andere kant, zwart en wit.
Uit de Tao, dat wil zeggen het mysterie achter het mysterie en het alles en het niets, zijn het yin en yang ontstaan door een trilling van vreugde,
doore een eerste zucht van levensenergie.
Yin en yang zijn, net als de Tao, in alles aanwezig.
Ze vormen één geheel. Dus feitelijk is het yinyang in plaats van yin en yang.
De voortdurende uitwisseling tussen deze twee geeft leven aan alles.
Er is geen yin zonder yang en geen yang zonder yin.
Er is bovendien altijd yin in yang en yang in yin.
Ze tollen in elkaar rond en om elkaar heen.
In een eeuwige, onafscheidelijke, vloeiende dans  vormen ze een perfecte balans. S Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm op: Hahnemühle 200gr papier( kustenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen, De print kan ook  ingelijst besteld worden, geef dan even een berichtje voor meer info.        

€20,00

de Zon

 De zon spreekt voor zich......licht, energie, warmte, liefde, al het leven. Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm op: Hahnemühle Papier 200gr (kunstenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten  zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u groter formaat of ingelijst, geef dan even een berichtje voor info. Alles is mogelijk. Het is mogelijk dat de kleuren in het echt iets anders zijn dan op uw computer, daar ontkom je niet aan.        

€20,00

Ode aan de Hommel

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!   Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm op: Hahnemühle foto mat fiber 200gr (kunstenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zit in begrepen bij de prijs. De print kan ook gekocht worden met passerpartout en of ingelijst, geef dan even een berichtje.

€20,00

Beweging

Dit schilderij is opgezet met aquarelverf en af gemaakt met kleurpotlood. Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan. Van dit werk zijn prints te bestellen van 24x18 cm op Hahnemühle papier 200gr, (kunstenaars kwaliteit) in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zit bij de prijs inbegrepen, wilt u een groter formaat en of ingelijkt , geef even een bericht, alles is mogelijk.  

€20,00