Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

1 mandala hanger, go with the flow

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, ze is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM, deze is zonder ketting, die kun je ook bestellen in mijn online winkel.   1 Go with the flow 2
Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. 
Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
Er zijn ook kettingen te koop in deze onlinewinkel bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht , alles is mogelijk!  

€15,00

kunstkaarten

Deze grote kunstkaarten + envelop, 18x12 cm en 15x15cm, kun je bestellen  per setje van 5, verzendkosten zijn inbegrepen.  Er staan cijfers bij elke kaart, geef mij even in een berichtje door welk cijfer en de hoeveelheid van elk,  en dan per setje bestellen. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.          

€12,50

2 mandala hanger, labyrint

Deze mandala hanger heeft een doorsnee van 2,5CM en is energetisch opgeladen, dat is positieve energie die je zal helpen in je leven.  geef even in een berichtje door welke kleur in antiek zilver kleur of brons. Het labyrint is een oeroude ruimte die onze innerlijke en uiterlijke levensreis symboliseert, en die plaats biedt aan onze zoektocht naar onze zielenkern. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden, heeft een labyrint een enkel pad dat de loper langs een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug naar buiten. Voor veel mensen heeft het een helend effect op het leven. Het is zonder ketting ,een ketting kun je ook in deze online winkel bestellen. Als je liever niet online besteld, geef me dan even een bericht, er is veel mogelijk.

€15,00

3 mandala hanger, Lotus

Dit is een hanger met één van mijn eigen mandala´s., en is energetisch opgeladen met positieve energie, die je zal helpen in je leven. de hanger heeft een doorsnee van 2,5CM. Het is in antiek zilver en brons te bestellen geef dat even in een berichtje door.  Het is zonder ketting, een ketting is te bestellen in deze onlinewinkel.  Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, er is veel mogelijk. 1 Go with the flow   Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
   

€15,00

4 mandala hanger tree of life

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Het is zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
 

€15,00

5 Go with the flow2

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, deze kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 1 Go with the flow 2
Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. 
Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
 

€15,00

6 hanger, balans/evenwicht

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 6  evenwicht/balans .Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. En dat kan heel  pijnlijk en moeilijk zijn. Deze mandala zal je helpen meer balans te krijgen in je hoofd , en daardoor meer rust.

€15,00

7 Life dance

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting,  er zijn kettingen bij de mandalahanger te bestellen ook in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk!
7  Dance of live Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!

€15,00

8 Yin Yang

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 8 Yin Yang Yin en Yang staat voor alles wat tegenpolen zijn, die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

€15,00

9 Zon/Maan

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.


€15,00

ketting antiek zilver kleur

Deze ketting hoort bij de mandala hanger in antiek zilverkleur van goed kwaliteit. lengte 45CM, wil je en andere lengte, stuur me dan even een bericht.

€10,00

ketting brons

Deze ketting hoort bij de mandala hanger. hij is bronskleur en van goede kwaliteit en 45 cm. Wil je en andere maat , stuur dan even een bericht.

€10,00

Vrouwelijk

Vrouwelijk Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je vrouwelijke kant , en je zult dichter bij je zelf komen. Van deze mandala zijn prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.          

€20,00

Eén-saam

  In het woord" eenzaam " zit  "één-samen". Als je eenzaam bent ga dan niet buiten jezelf maar zoek je eigen ziel door stil te zijn en luisteren naar je hart, dan wordt je een-saam,(ben je samen één) en ben je niet meer eenzaam. .Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen   

€20,00

vriendschap

Deze zentangle is intuïtief getekend met een micro-pen en met potlood schaduwen gemaakt. Van dit werk zijn prints te koop in de onlinewinkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

klaprozen 3

  Van dit werk zijn  prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€25,00

stokrozen

Aquarel micropen Van dit werk zijn  prints te koop hier op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€25,00

tot bloei komen

Deze zendala....want zo heet een zentangle als mandala... is getekend met een micro-pen en de schaduwen is met potlood gedaan. Deze mandala is alleen als print te koop in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

eindeloos

De spiraal symboliseert;
Leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. Het leven is als een spiraal, naar binnen en weer naar buiten,
van verbinden en weer loslaten.
Ervaren, beleven tot in de kern en loslaten van het vertrouwde,
de essentie in het ‘Nu' verstopt. Van dit werk zijn  prints te koop op deze site in mijn online winkel.  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€15,00

bijéénkomst

 
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

bloesem

Dit schilderij is met acryl geschilderd op een paneel en er zit een mooie groene lijst omheen van hout. Van dit werk zijn  prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.    

€18,00

hart 3

Je kunt alleen prints bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

klaprozen 1

Dit is een olieverf schilderij geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn  prints​ te koop iop deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.    

€20,00

klaprozen 2

dit schilderij is geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

tulpen

Deze tulpen zijn geschilderd met olieverf op doek. Van dit werk zijn prints te koop. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00