Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

1 mandala hanger, go with the flow

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, ze is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM, deze is zonder ketting, die kun je ook bestellen in mijn online winkel.   1 Go with the flow 2
Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. 
Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
Er zijn ook kettingen te koop in deze onlinewinkel bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht , alles is mogelijk!  

€15,00

kunstkaarten

Deze grote kunstkaarten + envelop, 18x12 cm en 15x15cm, kun je bestellen  per setje van 5, verzendkosten zijn inbegrepen.  Er staan cijfers bij elke kaart, geef mij even in een berichtje door welk cijfer en de hoeveelheid van elk,  en dan per setje bestellen. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.          

€12,50

2 mandala hanger, labyrint

Deze mandala hanger heeft een doorsnee van 2,5CM en is energetisch opgeladen, dat is positieve energie die je zal helpen in je leven.  geef even in een berichtje door welke kleur in antiek zilver kleur of brons. Het labyrint is een oeroude ruimte die onze innerlijke en uiterlijke levensreis symboliseert, en die plaats biedt aan onze zoektocht naar onze zielenkern. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden, heeft een labyrint een enkel pad dat de loper langs een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug naar buiten. Voor veel mensen heeft het een helend effect op het leven. Het is zonder ketting ,een ketting kun je ook in deze online winkel bestellen. Als je liever niet online besteld, geef me dan even een bericht, er is veel mogelijk.

€15,00

3 mandala hanger, Lotus

Dit is een hanger met één van mijn eigen mandala´s., en is energetisch opgeladen met positieve energie, die je zal helpen in je leven. de hanger heeft een doorsnee van 2,5CM. Het is in antiek zilver en brons te bestellen geef dat even in een berichtje door.  Het is zonder ketting, een ketting is te bestellen in deze onlinewinkel.  Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, er is veel mogelijk. 1 Go with the flow   Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
   

€15,00

4 mandala hanger tree of life

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Het is zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
 

€15,00

5 Go with the flow2

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, deze kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 1 Go with the flow 2
Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet , laat het helen en laat dan los.... leef zonder beperkende regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. 
Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!!
 

€15,00

6 hanger, balans/evenwicht

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 6  evenwicht/balans .Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. En dat kan heel  pijnlijk en moeilijk zijn. Deze mandala zal je helpen meer balans te krijgen in je hoofd , en daardoor meer rust.

€15,00

7 Life dance

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting,  er zijn kettingen bij de mandalahanger te bestellen ook in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk!
7  Dance of live Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!

€15,00

8 Yin Yang

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. Ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! 8 Yin Yang Yin en Yang staat voor alles wat tegenpolen zijn, die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

€15,00

9 Zon/Maan

Mandalahanger van één van mijn eigen mandala´s, het is energetisch opgeladen met positieve energie en zal je helpen in je leven. In antiek zilver en bronskleur doorsnee is 2,5CM Geef even in een berichtje door de keuze van brons of zilver. ze zijn zonder ketting, de kettingen bij de mandalahanger zijn ook te bestellen in de onlinewinkel. Bestel je liever niet online, stuur dan even een bericht, veel is er mogelijk! Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.


€15,00

ketting antiek zilver kleur

Deze ketting hoort bij de mandala hanger in antiek zilverkleur van goed kwaliteit. lengte 45CM, wil je en andere lengte, stuur me dan even een bericht.

€10,00

ketting brons

Deze ketting hoort bij de mandala hanger. hij is bronskleur en van goede kwaliteit en 45 cm. Wil je en andere maat , stuur dan even een bericht.

€10,00

print: Beweging

Dit schilderij is opgezet met aquarelverf en af gemaakt met kleurpotlood. Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan. Van dit werk zijn prints te bestellen van 24x18 cm in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€18,00

print: Yin Yang 3

Yin Yang staat voor......alles mag er zijn , het één kan niet zonder het andere,  donker hoort erbij anders kunnen we het licht niet zien. Ga maar als de vissen door alles heen , Go with the flow!!
Vissen staat ook symbool voor de vruchtbaarheid, liefde, en het onderbewuste.
Het zal je helpen op je pad!

  Van deze mandala zijn prints te koop 20x20  in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bestel je liever niet online, geef dan even een berichtje voor meer info.        

€20,00

Print: Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

15 Yin Yang
Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

  Van deze mandala zijn prints te bestellen van 20x20 cm  in mijn online winkel op deze site. bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.   Ook zijn er hangers te koop van deze mandala,deze hangers zijn energetisch opgeladen en zullen je helpen op je pad. In mijn Etsyshop: https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menumaar kan ook weer hier via een een berichtje aan mij.      

€20,00

print: Levensboom 1

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!

  Van deze mandala zijn prints te bestellen van 20x20cm in mijn online winkel op deze site Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.           

€20,00

Ode aan de Natuur

Ik geef weer een eerbetoon en nu aan de natuur. Dat is ons leven. Daar mogen wij in leven en genieten voelen en antwoorden krijgen....wij zijn de natuur. Ode!! en ik ben dankbaar.  Er zijn alleen prints en kunstkaarten van deze mandala te koop, hier in mijn online winkel. Bestel je liever niet online, schrijf dan maar even een berichtje aan mij 

€20,00

print: Ode aan de Hommel

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!  Houd jij net zo van de Hommel? Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm in mijn online winkel op deze site. De verzendkosten zit in begrepen bij de prijs. Bestel je liever niet online, geef dan even een berichtje.  

€20,00

print: Katten

Dit is een aquarel, die met kleurpotloden en gel-stift is af gemaakt. Er zijn prints te bestellen van deze aquarel  18x24cm  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€25,00

De Godin in mij

De Godin in mij zegeviert in heel haar zijn. Waarlijk is het wezen Ik voel wie ze is...mij zo vol liefde. Laat me nooit vergeten wie ik ben maar nog meer wat ik juist niet ben. Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou. Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen hier in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, dan kun je dat ook doen via een berichtje aan mij.      

€20,00

Winter Solitude

Deze mandala is met kleurpotlood op getint papier gemaakt. Winter Solitude betekend: "winter eenzaamheid"". Iedereen kan dat voelen en dat mag juist allemaal gebeuren....stil zijn en bij je zelf zijn... in jezelf keren. Het hoort bij je leven! Daarmee luister je naar je eigen ziel en ga je de vele lichtpuntjes voelen en zien. Je bent niet alleen!!!! Er zijn mooie prints te bestellen in mijn onlineshop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.        

€15,00

Je mag je masker afzetten

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij. Geen toneelspel meer naar buiten toe, maar je Goddelijke zelf.! Van dit werk zijn alleen prints te bestellen ,  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

Vrouwelijk

Vrouwelijk Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je vrouwelijke kant , en je zult dichter bij je zelf komen. Van deze mandala zijn prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.          

€20,00

Zon & Maan

Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.
Het is eerst met aquarel verf en daar overheen met kleurpotloden. Daarna met een finliners afgewerkt. Je kunt prints kopen 20x20 in mijn online winkel hier op deze site En deze hangers zijn te koop  in mijn Etsyshop https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu , ze zijn energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad. Doe je de bestelling liever niet online, je kunt het ook via een berichtje aan mij.

€20,00

print: de Zon

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!! Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een brichtje.. Het is mogelijk dat de kleuren in het echt iets anders zijn dan op uw computer, daar ontkom je niet aan.      

€20,00

Go with the flow 1

Deze mandala straalt helemaal de vrijheid uit. Als een vis in het water.....laat je  meedrijven zonder te vechten of te leven met leefregels die je aan hebt geleerd..... want je bent niet alleen en alles heeft een bedoeling. Het geeft daarom ook loslaten aan. Van deze mandala zijn  prints te koop in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een brichtje.  

€20,00

print levensdans

14 Dance of live
Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!

  Van deze mandala zijn prints te bestellen 20x20cm , in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, geef dan even een berichtje.        

€20,00

print: Cyclus

De Cyclus van het leven is oneindig, we worden geboren... groeien tot een vlinder en fladderen we het volgende leven weer in.!!!  Van deze mandala zijn prints te koop 20x20cm in mijn onlinewinkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje. De kleuren kunnen iets anders zijn dan op u computer, daar ontkom je niet aan.      

€20,00

Evenwicht

Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. Deze mandala zal je helpen daar meer balans in te krijgen, meer evenwicht.!! Van deze mandala zijn alleen  prints te koop in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje naar mij. Je kunt ook hangers van deze mandala bestellen met of zonder ketting. Allemaal zijn ze energetich opgeladen en zal je dus helpen op je pad. In mijn etsy shop: https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu of dus via een berichtje.

€20,00

Eén-saam

  In het woord" eenzaam " zit  "één-samen". Als je eenzaam bent ga dan niet buiten jezelf maar zoek je eigen ziel door stil te zijn en luisteren naar je hart, dan wordt je een-saam,(ben je samen één) en ben je niet meer eenzaam. .Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen   

€20,00

Voorbij grenzen

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen. Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, doe je dat liever niet online, dan kun je ook even een berichtje aan mij sturen.  

€20,00

Seed of live

9 Seed of life
De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het bewustzijn kan te stromen in harmonie en goddelijkheid in het dagelijks leven. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit. Daarom mag je je plaats innemen in dit geheel, je bent onmisbaar!!
Van deze mandala zijn prints te bestellen  in mijn online winkel op deze site, Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje. Ook zijn er hangers te koop met of zonder ketting van deze mandala te koop , die je kunt bestellen via mij Etsy shophttps://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu , of ook via een berichtje aan mij. Ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je dus helpen op je pad.      
 

€20,00

Ik heb m'n kind in mezelf losgelaten.

Blijf altijd je kind in jezelf aanraken, dat maakt het leven zoveel vrijer en blijer, en dus gelukkiger. Van deze mandala zijn  prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur mij dan even een berichtje.      

€20,00

Levensboom 3

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!

  Van deze mandala zijn prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.  

€20,00

tweelingzielen 1

Tweelingzielen: Heb jij je tweelingziel gevonden? Van deze mandala zijn alleen  prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, Bstel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje. Ook zijn er Hangers te bestellen van deze mandala op mij Etsy winkel https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu met of zonder ketting, Al deze hangers zijn energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad. Kan ook besteld worden weer via een bericht aan mij.    

€15,00

Liefde kent geen grenzen

De titel van deze mandala spreekt voor zich . De liefde is verspreid over de hele wereld en nog verder,dat kun je zien aan het paardebloemzaad boven in. Weet dat de onvoorwaardelijke liefde overal is ....ook voor en in jou! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, doe dan even een berichtje aan mij.

€20,00

Zie haar stralen

Wees het stralende middelpunt van je eigen leven.
Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je hart hoe het je zal begeleiden op je pad.
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, bestel je liever niet onlline, stuur me dan even een berichtje.      

€20,00

Nieuwe aarde

De verandering van alles... de verandering van de aarde en alles wat er op en in leeft....
van de duister naar het licht.
Als deze mandala je aanspreekt dan zullen je problemen nooit te hoog zijn om te veranderen....je bent sterk!
Van deze mandala zijn prints te koop in mijn online winkel op deze site, bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.    

€20,00

transformeren

Transformatie heb ik getekend toen ik zelf in een transformatie zat in mijn leven.
Zie je eigen transformatie( al is het vaak moeilijk) als deze mandala en als een prachtig en liefdevol proces.
Als  deze mandala je aanspreekt voel je je eigen transformatie, laat alles gebeuren en krijg via deze mandala de energie die je nodig hebt.
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.  

€20,00

print: De natuur

De natuur heeft geen haast, en toch wordt alles volbracht.
Bij deze mandala kun je voelen als hij voor jou bestemd is.
Als deze mandala je aanspreekt.... dan zal je antwoorden in de natuur vinden.
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.   Ook kun je Hangers van deze mandala kopen met of zonder ketting op mijn Etsy https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu winkel : ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad.. maar ook bij deze hangers, je kunt ze ook bestellen via een berichtje aan mij.    

€20,00

Rust in de chaos

Deze mandala straalt Stilte, vrede, en rust uit, middenin de chaos. Van deze mandala zijn alleen prints te koop in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, kun je me ook even een berichtje sturen.

€15,00

Pareltjes

Er zijn allemaal pareltjes in de natuur.....Jij bent er 1 van!!! ​Van deze mandala zijn  prints te koop in mijn online winkel op  deze site. Doe je je bestelling liever niet online geef me dan maar even een berichtje.

€20,00

de omwenteling

Deze mandala heb ik gemaakt nu we midden in de omwenteling zitten. Van oud naar nieuw van donker naar licht van hoofd naar hart. Van deze mandala zijn prints te bestellen  

€20,00

Heelal

In het Heelal zit alles verborgen... alles valt op z'n plaats....en alles is in beweging.
Weet dat je er een deel van bent, het kan niet zonder jou.
Als  deze mandala aanspreekt, kies dan met je hart.
Van deze mandala zijn prints te bestellen in mijn onlineshop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.      

€20,00

Verandering


De betekenis van deze mandala zal voor velen een herkenning zijn. Wat er op dit moment gaande is in ieder van ons leven... is verandering.
De èèn zal het meer voelen als de ander....
Het voelt soms heftig, snel, intens, chaotisch, vreemd, ongeduldig.
Het kan voelen of heb je niets meer onder controle... en dat is ook zo.... dat is ook de bedoeling..... Het is er.... en je kunt er niets aan doen.
Ga daarom als de veertjes/blaadjes.... laat de controle los...laat wat niet meer van jou is los, houd het niet vast en geef je over. Blijf in dit moment en kijk niet te veel vooruit. Fladder mee op de golven want dan zal je rust en begeleiding gaan voelen en langzaam zien wat voor jou de bedoeling is. Want velen van ons voelen ook een twinkeling en frisse wind die waait.
Een nieuw spannend positief gevoel, een liefde, zo intens.... een soort Fladderen.
Wees niet bang!! we zijn aan het veranderen en alles komt ten goede!!!!! van deze mandala zijn alleen prints te koop in mijn online winkel op deze site. Doe je liever geen bestellingen online, kun je het ook via een berichtje aan mij.

€20,00

Cry a little river

"cry a little river" kwam steeds in mijn hoofd en toen kwam deze tekening op papier. Van dit werk zijn alleen prints te koop in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

Godin

2 De Godin in mij
de Godin 
in mij zegeviert
in heel haar zijn.
Waarlijk is het wezen!
zo vol liefde.
Laat me nooit vergeten
wie ik ben.
Maar nog meer...wie ik
niet ben!
Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.
  Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site, bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.      

€20,00

vriendschap

Deze zentangle is intuïtief getekend met een micro-pen en met potlood schaduwen gemaakt. Van dit werk zijn prints te koop in de onlinewinkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

geboorte mandala

Geboorte is een mandala voor ieder kind maar ook voor de volwassene. Bijvoorbeeld van de geboorte van een nieuwe start, een grote verandering in je leven. Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan de energie die je verder zal begeleiden op je pad, dat leven heet. Van deze mandala zijn prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.      

€20,00

klaprozen 3

  Van dit werk zijn  prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€25,00

stokrozen

Aquarel micropen Van dit werk zijn  prints te koop hier op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€25,00

tot bloei komen

Deze zendala....want zo heet een zentangle als mandala... is getekend met een micro-pen en de schaduwen is met potlood gedaan. Deze mandala is alleen als print te koop in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

Go with the flow 2

Go with the flow : Laat alles gebeuren wat er ook in je leven gebeurd, geef er de ruimte voor... ervaar de pijn en het verdriet, laat het helen en laat dan los, leef zonder regels die je zijn aangeleerd en niet meer goed voelen. Je mag helemaal jezelf zijn.... laat los en leef!!!!! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. Bestel je liever niet online, stuur mij dan even een berichtje. Ook zijn er hangers van deze mandala te koop met of zonder ketting. Deze hangers zijn energetisch opgeladen en zullen je helpen op je pad. in mijn Etsyshop:https://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje?ref=hdr_shop_menu  maar kan ook weer via een berichtje aan mij.    

€20,00

eindeloos

De spiraal symboliseert;
Leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. Het leven is als een spiraal, naar binnen en weer naar buiten,
van verbinden en weer loslaten.
Ervaren, beleven tot in de kern en loslaten van het vertrouwde,
de essentie in het ‘Nu' verstopt. Van dit werk zijn  prints te koop op deze site in mijn online winkel.  Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€15,00

Speciaal en uniek

12 Speciaal en Uniek
Jij bent Speciaal en Uniek....je past precies in het geheel zoals je bent, alles is met elkaar verbonden...zou jij er niet zijn, dan zou het Geheel niet heel meer zijn!!
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in mijn online winkel op deze site. 

€20,00

bijéénkomst

 
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

bloesem

Dit schilderij is met acryl geschilderd op een paneel en er zit een mooie groene lijst omheen van hout. Van dit werk zijn  prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.    

€18,00

hart 3

Je kunt alleen prints bestellen in de online winkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

klaprozen 1

Dit is een olieverf schilderij geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn  prints​ te koop iop deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.    

€20,00

klaprozen 2

dit schilderij is geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn prints te koop op deze site. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

Yin Yang 4

Dit symbool (Yin-Yang) vertegenwoordigd een oud Chinees begrip van hoe dingen werken. De buitenste cirkel staat voor "alles", terwijl de zwarte en witte vormen binnen de cirkel de interactie van twee energieën vertegenwoordigen, genaamd "yin" (zwart) en "yang" (wit), wat alles laat gebeuren. Ze zijn niet volledig zwart of wit, net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn, en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in mijn onlinewinkel Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.

€20,00

tulpen

Deze tulpen zijn geschilderd met olieverf op doek. Van dit werk zijn prints te koop. Bestel je liever niet online, stuur dan even een berichtje.  

€20,00

Laat maar los!

De natuur laat veel oud los, en dan kan er nieuw weer voor in de plaats komen. Kijk naar de natuur.....leer van de natuur......wij mogen oude balast ook loslaten, dan komt er met alle zekerheid vernieuwing...... wat precies past!

€20,00

polswarmers 1

Deze polswarmers zijn gehaakt, met prachtig fijn garen 75% wol  25% acryl, maat S/M Lengte 16CM, kan in de wasmachine gewassen worden. Bestel je liever niet in de onlinewinkel dan mag je me ook even een berichtje sturen.  

€18,00