(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

 de Zon

de Zon

2016

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!! er zijn kunstkaarten te bestellen: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt      

Voorbij grenzen

Voorbij grenzen

2016

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen. Het origineel is te koop ingelijst http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt  of je kan mij ook even een berichtje sturen. ,(het draagt energetische liefdes energie met zich mee)        

klaprozen 1

klaprozen 1

2009

     

Cissi

Cissi

2023

Cissi Dit Natuurwezentje heb ik recht vanuit mijn hart gemaakt en is een deel van de spirituele wereld.
Het is gemaakt van stof en hard gemaakt door textiel verharder, en daarna geschilderd , 
Op haar buik heeft ze het symbool "de Keltische triskel",wat staat voor  o.a. de Keltische heilige drievuldigheid: Leven, Dood en Wedergeboorte, Verleden, Heden en Toekomst. Bij de Kelten werd het vooral gezien als symbool om de energie van het leven te activeren. Daarbij heeft ze een zwaan op haar hoofd. De zwaan staat voor onvoorwaardelijke liefde? Ze zijn hét symbool van trouw en liefde voor het leven. Voor tweelingzielen en zielsverwanten betekent het zien van een zwaan dat dit liefde voor het leven is.
 

Een stukje universum

Een stukje universum

2023

Dit is een stukje van het universum. Voel maar................ het draagt universele liefde met zich mee.  

Fenix/Paradijsvogel

Fenix/Paradijsvogel

2023

Fenix/Paradijsvogel 40x50CM "Feniks/Paradijsvogel" Ik kreeg dit te zien , de Feniks, paradijsvogel in één. DE FENIKS (vuurvogel) uitleg: "De Feniks rijst op uit zijn as" De feniks is een symbool van troost, hoop en persoonlijke groei. Deze vogel die in vlammen opgaat, opnieuw geboren wordt en opstijgt van uit zijn as en verder leeft, een symbool van kracht, van hoop, en transformatie. De feniks staat voor veerkracht, zoals steden die in vlammen opgaan en waar mensen weer nieuwe huizen bouwen – die tegelijkertijd hetzelfde zijn, maar ook ánders. Béter. Want dat is wat er gebeurt als alles in vlammen opgaat: je hebt dan de kans om opnieuw te beginnen. Een schone lei. Helemaal nieuw. De feniks kan zware lasten dragen en de tranen van de feniks kunnen wonden helen. PARADIJSVOGEL uitleg: Geboren worden in het Paradijs, zelf het Paradijs voelen: Geluk, Liefde, Goddelijkheid, vrede, licht. De paradijsvogel "ZIJN" Dit is al aan het gebeuren, deze twee vogels zijn we zelf met Moeder Aarde, zo werd het uitgelegd. We zijn al verrezen uit de as. WEET DAT!! We zitten al midden in onze geboorte/kanaal naar een nieuw leven (De Feniks) Maar een geboorte kan pijnlijk, zwaar, koud, eenzaam en leeg voelen en zijn. We verlaten de warme vertrouwde baarmoeder die ons niet langer meer dient. Daar zitten we nu in, en dan dalen we als een Paradijsvogel neer op aarde, Moeder Aarde en haar Paradijs die zelf nu ook deze verandering meemaakt. Ze kan het niet alleen daarom zijn wij hier nu ook om samen met haar het Paradijs te vervullen maken/ worden. Samen met de lichtwereld, Moeder Aarde, en je hogere zelf brengen we alles in het licht, en zijn we de Feniks/Paradijsvogel in één!  

Het Leven

Het Leven

2023

                                                           Het Leven Beweeg maar met 
heel het leven mee.
Het is misschien 
nog niet te zien....
Maar het heeft alle 
kleuren van de 
regenboog. 
Beweeg maar mee....
  Het is intuïtief getekend en ingekleurd en draagt universele liefde met zich mee. Dit is het origineel ingelijst op getint pastelpapier, kleur: blauw grijs en met kleurpotloden. 
Donkerblauwe lijst met zilver 25x25CMDe kleuren kunnen iets afwijken, doordat het foto's zijn en digitaal word bekeken, elk beeld van computer, mobile telefoon app enz, is verschillend. http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt   

Hummeltje

Hummeltje

2023

Dit popje heet hummeltje, en ze is vaak bij mij, het is een lichtwezentje je kunt het hele verhaal lezen in mijn blog. Ze is gemaakt van stof en hard gemaakt met textielverharder, haar gezichtje is van klei. Ze draagt een kraal van Amathist bij zich met eronder een prachtige facet glaskraal. Mijn klein dansend lichtje. In het schilderij zie je haar in de cirkel van licht. en hat licht door de bladeren liet ze me zien dat zij dit was.

Bosnimf

Bosnimf

2022

Het origineel is een aquarel die afgewerkt is met kleurpotlood , fineliner en witte acrylverf.  

In de flow met de natuur.

In de flow met de natuur.

2022

In de flow met de natuur.
Origineel is verkocht

Metatron

Metatron

2022

BETEKENIS VAN DE VORMEN/SYMBOLEN IN DE METATRON
*Driedimensionale driehoek staat voor: vreugde, verlichting, laat je eenheid met de bovenwereld ervaren.
*Kubus staat voor: Scheppend vermogen, deze staat voor de aarde , stevigheid, moed, kracht, beheersing en beschermend. Hij brengt bewustzijn over materie en lichaam.
*Octaeder (Merkivah) staat voor: lucht, denken, ontwaken) Helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat.
*Dodecaëder:staat voor: Pentagon, ether, magie. Goddelijke krachten, kennis en magie, Merlijn. De kennis van de kosmische blauwdruk. Alles is hologram.
*Icosaëder staat voor: water, universele liefde, nieuwe samenleving en healing. Harmoniserend en balancerend krachtveld.
*Merkaba: de 3 dimensionale 6 puntige davidsster. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen zodanig dat ze durven ankeren in je lichaam en je dus kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Healing op je DNA.
*Ster dodecaëder( dodecaëder en icoseader in elkaar) staat voor: het Christus bewustzijn, het Christusgrid of raster. Inwijdingsweg tot Godsrealisatie.
 

uitrollen

uitrollen

2022


Uitrollen We zijn aan het uitrollen
Je hoeft niet bang te zijn
want je wordt beschermd.
Wees niet wanhopig
want het licht is er al.
Blijf bij jezelf, want jij bent licht!
jij weet de weg en word 
beschermd met zovelen
want we zijn AL-ÉÉN!!­čĺľ­čÖĆ
  Het origineel is te koop maar ook art prints in twee maten in mijn online winkel http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Koop je liever niet online, stuur maar even een bericht aan mij.

Verbonden met al wat IS.

Verbonden met al wat IS.

2022

Verbonden met al wat is. Het origineel is een aquarel en helemaal afgewerkt met kleurpotlood.
Al mijn werk, , dragen universele liefde met zich mee.
 

verstilling

verstilling

2022

Dit is op doek met acrylverf, de verstilling van rozen.        

Voorbij de sluiers

Voorbij de sluiers

2022

Voorbij de sluiers,   voorbij illusie, voorbij het denken, voorbij.......... Er zijn art prints te bestellen in mijn online shop, in 30x30cm http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,

Vrij....laten stromen....alles is energie.

Vrij....laten stromen....alles is energie.

2022

Alles gaat open en wordt vrij.
maar in verbinding met universele liefde!

De afdruk draagt energetische liefdesenergie met zich mee en zal je begeleiden op je levenspad.
online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt. wil je meer info of niet online kopen stuur me maar even een berichtje.  

wilde korenbloemen en margieten

wilde korenbloemen en margieten

2022

dit schilderij is op doek en is geschilderd met acrylverf Als je er midden in zou zitten voel je de stilte en liefde van de natuur. ook het origineel is te koop,  foto's http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt koop je liever niet online , stuur me maar even bericht.  

 lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

2020

"lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje" 
Ze is intuïtief getekend en geschilderd.

Ze is  verkocht.        

Moeder Aarde

Moeder Aarde

2020

MOEDER AARDE VERTELD: Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Misschien moeilijk te bevatten, maar ook ik heb een ziel net als iedereen. Dus sta eens stil en kijk eens naar mij........... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben...... Ik verwelkom iedereen in mijn huis, wat ook jullie thuis is. Maar mijn bestaan wordt steeds moeilijker, Bij mij zijn alle mensenrechten geschonden...... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Er wordt al levens lang met mij gemanipuleerd. Er wordt al levens lang niet naar me omgekeken. Ik word al levens lang kaal geplukt en geschoren. Er wordt al levens lang niet geheeld en gedeeld. ik word al levens lang vergiftigd en afgebroken. Er wordt al levens lang alles bij mij gedumpt. Ik word al levens lang genegeerd en afgedankt. Het leven op en in mij wordt langzaam vernietigd en gedood. kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... want wij zijn één!............. Kijk eens naar mij met de ogen van je hart....... Neem mij mee in jullie gedachten bij alles wat jullie doen...... Wees blij en dankbaar voor en met mij. Heb mij lief, zoals je jezelf zou willen liefhebben. Bescherm en voedt mij. Stuur mij je licht en je liefde. word weer één met mijn ziel. Dan wordt alles geheeld en gedeeld, en begint er een nieuw bestaan als nooit te voren en alles zal meegolven in de energie van liefde. Voor mij.. maar juist ook voor jou.... Samen Eén. In licht en liefde, Moeder Aarde, gechanneld  

Natuur Nimf Aurelia

Natuur Nimf Aurelia

2020

Toen ik bezig was met dit schilderij, kreeg ik op een geven moment natuur nimf door en de naam "Aurelia". Ik dacht dat het een plant was, maar het bleek dus de vlinder te zijn die op het schilderij is te zien, en het blijkt dus bij de vlindergroep  NYMPHALIDAE te horen  en moet je dat haar zien de zelfde kleur als de gekartelde aurelia. zo kun je zien hoe intuitief het is geschilderd. Het is een aquarel, afgewerkt met kleurpotlood en zwarte fijnschrijver.