(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bosnimf

Bosnimf

2022

Het origineel is een aquarel die afgewerkt is met kleurpotlood , fineliner en witte acrylverf. http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt De maten hier is de maat van het originele schilderij.

In de flow met de natuur.

In de flow met de natuur.

2022

In de flow met de natuur.

Draagt energetische liefdesenergie met zich mee en zal je begeleiden op je levenspad.
Online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt
 

Metatron

Metatron

2022

BETEKENIS VAN DE VORMEN/SYMBOLEN IN DE METATRON
*Driedimensionale driehoek staat voor: vreugde, verlichting, laat je eenheid met de bovenwereld ervaren.
*Kubus staat voor: Scheppend vermogen, deze staat voor de aarde , stevigheid, moed, kracht, beheersing en beschermend. Hij brengt bewustzijn over materie en lichaam.
*Octaeder (Merkivah) staat voor: lucht, denken, ontwaken) Helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat.
*Dodecaëder:staat voor: Pentagon, ether, magie. Goddelijke krachten, kennis en magie, Merlijn. De kennis van de kosmische blauwdruk. Alles is hologram.
*Icosaëder staat voor: water, universele liefde, nieuwe samenleving en healing. Harmoniserend en balancerend krachtveld.
*Merkaba: de 3 dimensionale 6 puntige davidsster. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen zodanig dat ze durven ankeren in je lichaam en je dus kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Healing op je DNA.
*Ster dodecaëder( dodecaëder en icoseader in elkaar) staat voor: het Christus bewustzijn, het Christusgrid of raster. Inwijdingsweg tot Godsrealisatie.
Er zijn art prints te bestellen in 2 maten in mijn online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of even een berichtje naar mij sturen als je niet omnline wilt bestellen

uitrollen

uitrollen

2022


Uitrollen We zijn aan het uitrollen
Je hoeft niet bang te zijn
want je wordt beschermd.
Wees niet wanhopig
want het licht is er al.
Blijf bij jezelf, want jij bent licht!
jij weet de weg en word 
beschermd met zovelen
want we zijn AL-ÉÉN!!­čĺľ­čÖĆ
  Het origineel is te koop maar ook art prints in twee maten in mijn online winkel http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Koop je liever niet online, stuur maar even een bericht aan mij.

Verbonden met al wat IS.

Verbonden met al wat IS.

2022

Verbonden met al wat is. Het origineel is een aquarel en helemaal afgewerkt met kleurpotlood.
Al mijn werk, ook mijn prints, dragen universele liefde met zich mee.
online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt   Wil je liever niet online kopen of voor meer info stuur me maar even een berichtje.

verstilling

verstilling

2022

Dit is op doek met acrylverf, de verstilling van rozen. Het originele schilderij is te koop, kijk voor meer info en foto's in mijn online winkel daar kun je ook art prints bestellen http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt  koop je liever niet online stuur mij dan even een bericht.    

Voorbij de sluiers

Voorbij de sluiers

2022

Voorbij de sluiers,   voorbij illusie, voorbij het denken, voorbij.......... Er zijn art prints te bestellen in mijn online shop, in 30x30cm http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,

Vrij....laten stromen....alles is energie.

Vrij....laten stromen....alles is energie.

2022

Alles gaat open en wordt vrij.
maar in verbinding met universele liefde!

De afdruk draagt energetische liefdesenergie met zich mee en zal je begeleiden op je levenspad.
online shop: http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt. wil je meer info of niet online kopen stuur me maar even een berichtje.  

wilde korenbloemen en margieten

wilde korenbloemen en margieten

2022

dit schilderij is op doek en is geschilderd met acrylverf Als je er midden in zou zitten voel je de stilte en liefde van de natuur. ook het origineel is te koop, maar ook mooie art prints in 2 maten, voor meer info en foto's http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt koop je liever niet online , stuur me maar even bericht.  

 lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

2020

"lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje" 
Ze is intuïtief getekend en geschilderd.
Al mijn afdrukken dragen universele liefde met zich mee en zal voelbaar zijn in je hart. 
Er zijn mooie afdrukken van het origineel te bestellen  in mijn online shop, http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt, wil je niet online bestellen kun je het ook via een bericht aan mij voor info, ook is inlijsting mogelijk.      

Moeder Aarde

Moeder Aarde

2020

MOEDER AARDE VERTELD: Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Misschien moeilijk te bevatten, maar ook ik heb een ziel net als iedereen. Dus sta eens stil en kijk eens naar mij........... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben...... Ik verwelkom iedereen in mijn huis, wat ook jullie thuis is. Maar mijn bestaan wordt steeds moeilijker, Bij mij zijn alle mensenrechten geschonden...... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Er wordt al levens lang met mij gemanipuleerd. Er wordt al levens lang niet naar me omgekeken. Ik word al levens lang kaal geplukt en geschoren. Er wordt al levens lang niet geheeld en gedeeld. ik word al levens lang vergiftigd en afgebroken. Er wordt al levens lang alles bij mij gedumpt. Ik word al levens lang genegeerd en afgedankt. Het leven op en in mij wordt langzaam vernietigd en gedood. kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... want wij zijn één!............. Kijk eens naar mij met de ogen van je hart....... Neem mij mee in jullie gedachten bij alles wat jullie doen...... Wees blij en dankbaar voor en met mij. Heb mij lief, zoals je jezelf zou willen liefhebben. Bescherm en voedt mij. Stuur mij je licht en je liefde. word weer één met mijn ziel. Dan wordt alles geheeld en gedeeld, en begint er een nieuw bestaan als nooit te voren en alles zal meegolven in de energie van liefde. Voor mij.. maar juist ook voor jou.... Samen Eén. In licht en liefde, Moeder Aarde, gechanneld  

Natuur Nimf Aurelia

Natuur Nimf Aurelia

2020

Toen ik bezig was met dit schilderij, kreeg ik op een geven moment natuur nimf door en de naam "Aurelia". Ik dacht dat het een plant was, maar het bleek dus de vlinder te zijn die op het schilderij is te zien, en het blijkt dus bij de vlindergroep  NYMPHALIDAE te horen  en moet je dat haar zien de zelfde kleur als de gekartelde aurelia. zo kun je zien hoe intuitief het is geschilderd. Het is een aquarel, afgewerkt met kleurpotlood en zwarte fijnschrijver. Er zijn mooie prints te koop  30x40CM http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen ook voor inlijsting