(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Talisman vis

2018

  Deze talisman/medicijnbuidel is van grijs leer.
De cirkel is gehaakt en het symbool is de vis.
De vis staat voor vruchtbaarheid, liefde en het onderbewuste.
De vis is van metaal van zware kwaliteit.
In de buidel zit een fossiel van een ammoniet.
Deze staat voor persoonlijke kracht en begeleid je naar de diepste kern.
De veters zijn van leer. koord kan langer of korter.  Bestel je liever niet online, stuur medan maar even een berichtje.  

mandala 3

2015

  Ben jij de vlinder die opstijgt en die door het leven fladdert, of ben jij de boom die krachtig en sterk is, of......ben je allebij Van deze mandala zijn prints te koop in mijn online winkel op deze site, bestel je liever niet online, stuur me dan even een berichtje.          

klavertje 4

2018

Dit sieraad heeft een gehaakt klavertje vier wat staat voor geluk. het heeft een groen koord van echt leer. als je dit sieraad wilt kopen maar liever niet online, stuur me dan even een berichtje.

lisa

2018

Dit sieraad heeft een hanger van textiel , gemaakt van vintage sierband.
Daarop zit een oude  schakel van een armband.
Het bovenste is één helft van een gesp het materiaal is van hoorn.
Het onderste is een brede kraal van keramiek. De ketting is 74 cm lang. Het is te koop in mijn online winkel : http://www.etsy.com/nl/shop/Siertriedsje  wil je niet online kopen, stuur me maar even een bericht,

Vrije vogel

2016

Ga als een vogel je eigen vrijheid leven en voel de parel die je al bent. De hanger is drijfhout uit Noorwegen en alles is verder glas en metaal. Je kunt dit sieraad kopen: https://www.etsy.com/nl/listing/511533725/een-uniek-mystiek-sieraad-zo-vrij-als?ref=shop_home_active_29 Bestel je liever niet online, stuur me dan maar even een berichtje.