(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

print: Beweging

2015

Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan. Dit schilderij is opgezet met aquarelverf en af gemaakt met kleurpolood Van dit werk zijn prints te bestellen.  

Yin Yang....alles mag er zijn.....dus vrijheid!

2013

15 Yin Yang
Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

  Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten    Ook zijn er hangers te koop van deze mandala,deze hangers zijn energetisch opgeladen en zullen je helpen op je pad. maar kan ook weer hier via een een berichtje aan mij.      

Levensboom 1

2012

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft 01          

Ode aan de Natuur

2018

Ik geef een eerbetoon en nu aan de natuur. Dat is ons leven. Daar mogen wij in leven en genieten voelen en antwoorden krijgen....wij zijn de natuur. Ode!! en ik ben dankbaar.  Er zijn alleen prints en kunstkaarten te koop van dit werk.

Ode aan de Hommel

2016

Deze mandala is een ode aan de hommel. Ik hou erg van de hommel, zodra die weer rondvliegt,  ben ik weer thuis!  Houd jij net zo van de Hommel? Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten.   

Katten

2017

Dit is een aquarel, die met kleurpotloden en gel-stift is af gemaakt. Er zijn ook prints te bestellen van deze aquarel

De Godin in mij

2014

De Godin in mij zegeviert in heel haar zijn. Waarlijk is het wezen Ik voel wie ze is...mij zo vol liefde. Laat me nooit vergeten wie ik ben maar nog meer wat ik juist niet ben. Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou. Van deze mandala zijn alleen prints in verschillende maten te bestellen.      

Winter Solitude

2017

Winter Solitude betekend: "winter eenzaamheid"". Iedereen kan dat voelen en dat mag juist allemaal gebeuren....stil zijn en bij je zelf zijn... in jezelf keren. Het hoort bij je leven! Daarmee luister je naar je eigen ziel en ga je de vele lichtpuntjes voelen en zien. Je bent niet alleen!!!! Deze mandala is met kleurpotlood op getint papier gemaakt. Er zijn mooie prints te bestellen in verschillende maten        

Je mag je masker afzetten

2018

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij. Geen toneelspel meer naar buiten toe, maar je Goddelijke zelf.! Van dit werk zijn prints te bestellen in verschilende maten .

Vrouwelijk

2012

Vrouwelijk Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je vrouwelijke kant , en je zult dichter bij je zelf komen. Van deze mandala zijn prints te bestellen        

Zon & Maan

2017

Alles heeft een donkere en een lichte kant en samen zijn ze helder.
De zon is God en de maan de Godin. Samen zijn ze de dualiteit van Godheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.
Het is eerst met aquarel verf en daar overheen met kleurpotloden. Daarna met een finliners afgewerkt. Je kunt prints kopen van dit schilderij. Doe je de bestelling liever niet online, je kunt het ook via een berichtje aan mij.

de Zon

2016

De zon is de energie van het mannelijke en vrouwelijke, samen is dit een krachtige energie. De zon hebben we nodig, juist door deze mannelijke en vrouwelijke energie samen. Daarom staat de zon voor kracht, vitaliteit en levenslust. Kijk naar de zon en straal!! Er zijn alleen print te koop van dit schilderij. Het is mogelijk dat de kleuren in het echt iets anders zijn dan op uw computer, daar ontkom je niet aan.      

Go with the flow 1

2016

Deze mandala straalt helemaal de vrijheid uit. Als een vis in het water.....laat je  meedrijven zonder te vechten of te leven met leefregels die je aan hebt geleerd..... want je bent niet alleen en alles heeft een bedoeling. Het geeft daarom ook loslaten aan. Van deze mandala zijn  prints te koop in verschillende maten.

levensdans

2015

14 Dance of live
Dans in je eigen leven zoals jij het wilt, met alles erop en eraan......geen beperkende regels meer..... want je bent als een zwaan, zo mooi van binnen en buiten. Laat dat door niemand meer afpakken....ook niet meer door jezelf!!

  Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten , stuur maar even een bericht.        

Cyclus

2014

De Cyclus van het leven is oneindig, we worden geboren... groeien tot een vlinder en fladderen we het volgende leven weer in.!!!  Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten De kleuren kunnen iets anders zijn dan op u computer, daar ontkom je niet aan.      

Evenwicht

2015

Alles heeft zijn doel, wat er ook gebeurd in je leven. Deze mandala zal je helpen daar meer balans in te krijgen, meer evenwicht.!! Van deze mandala zijn prints te koop.  Je kunt ook hangers van deze mandala bestellen met of zonder ketting. Allemaal zijn ze energetich opgeladen en zal je dus helpen op je pad.   

Eén-saam

2014

  In het woord" eenzaam " zit  "één-samen". Als je eenzaam bent ga dan niet buiten jezelf maar zoek je eigen ziel door stil te zijn en luisteren naar je hart, dan wordt je een-saam,(ben je samen één) en ben je niet meer eenzaam. .Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen   

Voorbij grenzen

2016

Deze mandala geeft aan dat alles voorbij grenzen betekend...vrijheid voor je ziel! Vooral de beperkende grenzen die we onszelf opleggen.....laat los en wees vrij!!! deze mandala zal je daarbij helpen. Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten.   

Seed of live

2014

9 Seed of life
De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het bewustzijn kan te stromen in harmonie en goddelijkheid in het dagelijks leven. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit. Daarom mag je je plaats innemen in dit geheel, je bent onmisbaar!!
Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten berichtje. Ook zijn er hangers te koop met of zonder ketting van deze mandala te koop , die je kunt bestellen via  een berichtje aan mij. Ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je dus helpen op je pad.      
 

Het kind in mijzelf

2014

Blijf altijd je kind in jezelf aanraken, dat maakt het leven zoveel vrijer en blijer, en dus gelukkiger. Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten    

Levensboom 3

2014

6 Levensboom
 De levensboom staat voor het leven zelf. De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom heb je ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Ook zijn er perioden van rust, zoals in de winter. Hij is sterk met stevige wortels in de grond en reikt met zijn takken naar de hemel, Zo ook wij, we zijn sterk, we hebben verbinding met de aarde en hemel en dan staan we sterk!!!
De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten  

tweelingzielen 1

2014

Tweelingzielen: Heb jij je tweelingziel gevonden? Van deze mandala zijn prints te bestellen  Ook zijn er Hangers te bestellen   met of zonder ketting, Al deze hangers zijn energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad. Kan besteld worden  via een bericht aan mij.    

Liefde kent geen grenzen

2016

De titel van deze mandala spreekt voor zich . De liefde is verspreid over de hele wereld en nog verder,dat kun je zien aan het paardebloemzaad boven in. Weet dat de onvoorwaardelijke liefde overal is ....ook voor en in jou! Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten. 

Zie haar stralen

2014

Wees het stralende middelpunt van je eigen leven.
Als deze mandala jou aanspreekt, voel dan met je hart hoe het je zal begeleiden op je pad.
Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten      

Nieuwe aarde

2013

  De verandering van alles... de verandering van de aarde en alles wat er op en in leeft....
van de duister naar het licht.
Als deze mandala je aanspreekt dan zullen je problemen nooit te hoog zijn om te veranderen....je bent st
Het origineel is te koop , ingelijst  in een wissellijst van metaal en glas er voor en een passe-partout van handgeperst karton. Ook zijn er prints te koop     

transformeren

2013

Transformatie heb ik getekend toen ik zelf in een transformatie zat in mijn leven.
Zie je eigen transformatie( al is het vaak moeilijk) als deze mandala en als een prachtig en liefdevol proces.
Als  deze mandala je aanspreekt voel je je eigen transformatie, laat alles gebeuren en krijg via deze mandala de energie die je nodig hebt.
Van deze mandala zijn  prints te bestellen in verschillende maten    

De natuur

2012

De natuur heeft geen haast, en toch wordt alles volbracht.
Bij deze mandala kun je voelen als hij voor jou bestemd is.
Als deze mandala je aanspreekt.... dan zal je antwoorden in de natuur vinden.
Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten   Ook kun je Hangers van deze mandala kopen met of zonder ketting op ze zijn allemaal energetisch opgeladen en zal je helpen op je pad.. maar ook bij deze hangers, je kunt ze ook bestellen via een berichtje aan mij.    

Rust in de chaos

2017

Deze mandala straalt Stilte, vrede, en rust uit, middenin de chaos. Van deze mandala zijn alleen prints te koop in verschillende maten 

Pareltjes

2016

Er zijn allemaal pareltjes in de natuur.....Jij bent er 1 van!!! ​Van deze mandala zijn  prints te koop in verschillende maten

de omwenteling

2015

Deze mandala heb ik gemaakt nu we midden in de omwenteling zitten. Van oud naar nieuw van donker naar licht van hoofd naar hart. Van deze mandala zijn prints te bestellen in verschillende maten.  

Verandering

2017


De betekenis van deze mandala zal voor velen een herkenning zijn. Wat er op dit moment gaande is in ieder van ons leven... is verandering.
De èèn zal het meer voelen als de ander....
Het voelt soms heftig, snel, intens, chaotisch, vreemd, ongeduldig.
Het kan voelen of heb je niets meer onder controle... en dat is ook zo.... dat is ook de bedoeling..... Het is er.... en je kunt er niets aan doen.
Ga daarom als de veertjes/blaadjes.... laat de controle los...laat wat niet meer van jou is los, houd het niet vast en geef je over. Blijf in dit moment en kijk niet te veel vooruit. Fladder mee op de golven want dan zal je rust en begeleiding gaan voelen en langzaam zien wat voor jou de bedoeling is. Want velen van ons voelen ook een twinkeling en frisse wind die waait.
Een nieuw spannend positief gevoel, een liefde, zo intens.... een soort Fladderen.
Wees niet bang!! we zijn aan het veranderen en alles komt ten goede!!!!! van deze mandala zijn  prints in verschillende maten te koop.  

Cry a little river

2015

"cry a little river" kwam steeds in mijn hoofd en toen kwam deze tekening op papier. Van dit werk zijn alleen prints te koop

Godin

2014

2 De Godin in mij
de Godin 
in mij zegeviert
in heel haar zijn.
Waarlijk is het wezen!
zo vol liefde.
Laat me nooit vergeten
wie ik ben.
Maar nog meer...wie ik
niet ben!
Deze mandala raakt dat aan wat veel groter is dan de mens die je ziet, kijk naar binnen in je hart en voel het goddelijke in jou.
  Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten.      

vriendschap

2015

Deze zentangle is intuïtief getekend met een micro-pen en met potlood schaduwen gemaakt. Van dit werk zijn prints te koop

klaprozen 3

2015

  Van dit werk zijn  prints te koop

stokrozen

2015

Aquarel en micro-pen Van dit werk zijnoo  prints te koop 

mandala 3

2015

  Ben jij de vlinder die opstijgt en die door het leven fladdert, of ben jij de boom die krachtig en sterk is, of......ben je allebij Van deze mandala zijn prints te koop in verschillende maten.          

Eindeloos

2012

De spiraal symboliseert;
Leven, loslaten, verdieping en levenscyclus.
Het leven is als een spiraal, naar binnen en weer naar buiten,
van verbinden en weer loslaten.
Ervaren, beleven tot in de kern en loslaten van het vertrouwde,
de essentie in het ‘Nu' verstopt.
Van dit werk zijn  prints te koop.

Speciaal en uniek

2012

12 Speciaal en Uniek
Jij bent Speciaal en Uniek....je past precies in het geheel zoals je bent, alles is met elkaar verbonden...zou jij er niet zijn, dan zou het Geheel niet heel meer zijn!!
Van deze mandala zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten,

Bijéénkomst

2009

 
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen

bloesem

2009

Dit schilderij is met acryl geschilderd op een paneel en er zit een mooie groene lijst omheen van hout. Van dit werk zijn ook prints te koop      

hart 3

2009

Je kunt alleen prints bestellen  stuur dan even een berichtje.

klaprozen 1

2009

Dit is een olieverf schilderij geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn ook prints​ te koop.      

klaprozen 2

2009

dit schilderij is geschilderd op een paneel. Van dit werk zijn alleen prints te koop     

Yin Yang 4

2009

Dit symbool (Yin-Yang) vertegenwoordigd een oud Chinees begrip van hoe dingen werken. De buitenste cirkel staat voor "alles", terwijl de zwarte en witte vormen binnen de cirkel de interactie van twee energieën vertegenwoordigen, genaamd "yin" (zwart) en "yang" (wit), wat alles laat gebeuren. Ze zijn niet volledig zwart of wit, net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn, en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.
Van dit werk zijn alleen prints te bestellen in verschillende maten  

tulpen

2008

Deze tulpen zijn geschilderd met olieverf op doek. Van dit werk zijn ook prints te koop.    

Leven in Wonderland

2019

Langzaam ben je aan het veranderen en kom je in je eigen kracht.... zie de kleur rood.  Je gaat door een poort van vernieuwing en zie daar..... je bent in Wonderland! Van dit schilderij zijn prints te bestellen,  

Tree of life 5

2019

Tree of live eerst geschilderd met aquarel en daarna in gekleurd met kleurpotlood De levensboom, met zijn wortels, stam en takken, maakt een verbinding tussen de onderwereld, het leven hier en nu, en de hemel. Of anders gezegd: het onderbewuste, bewuste en de geest. de boom bemiddelt  tussen de mens en de lichtwereld, voel maar wat hij te vertellen heeft.De spiralen in mijn werk stralen de onvoorwaardelijke liefde uit ,wat ook te voelen is. Er zijn prints te bestellen met of zonder passe-partout of helemaal ingelijst  

vogels

2019

Dit is een schilderij wat op doek is geschilderd en getekend met alcohol inkt, wat prachtige kleuren geeft en waterwast is. Het orgineel is te koop stuur me dan even een berichtje.

Opnieuw geboren worden

2018

    Opnieuw geboren worden.......... Je bent uit je beklemmende cocon  bevrijd met veel pijn, verdriet en bent uitgeput, nog onwennig verkreukeld en stijf, maar ook diep geluk en dankbaarheid. Langzaam is er de herkenning van energie van licht in en om je heen... de echte jij!  Je komt eindelijk thuis in jezelf Dit ben jij.....voel maar.....Liefde!! Het originele is te koop zoals op de foto, ingelijst met passe-partout, lijst van hout goudkleur, en achter glas. Er zijn ook prints te koop van dit schilderij met of zonder inlijsting Vele kleuren mogelijk 37cx 44cm...€80,00. Stuur maar een bericht.